Renkomäen seurakuntakoti

Kaikenikäisten leppoisa iltapäivä, jossa askarrellaan, leivotaan, vietetään ehtoollishetki, nautitaan yhdessäolosta ja hyvästä iltapalasta. Päiväkerholaisia ja iltapäiväkerholaisia mukana lastenohjaajien kanssa.

Iltapäivä alkaa toimintapisteillä. Sitten vietetään kirkkohetki, jossa on myös ehtoollisenvietto. Lopuksi syödään kunnon iltapala. Mukana vapaaehtoisia ja Launeen seurakunnan työntekijät Mira Vorne, Sirpa Hytönen, Teemu Jäppinen, Sofia Sukari.

Launeen seurakunta

Lahden seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
Vapaudenkatu 6, PL 84
15111 Lahti

Marian Kammarin ja Missiokaupan vapaaehtoistoiminta

Launeen kirkko

Sunnuntaiolkkari

Kynttilänpäivän sunnuntaiolkkarissa leivotaan, askarrellaan valoa, leikitään ja nautitaan sunnuntaipäivästä. Kirkkohetkessä kohtaavat vanha Simeon ja pieni Jeesus-vauva.

Sunnuntaiolkkari

Sunnuntaiolkkari alkaa toiminnalla: leivotaan, askarrellaan, pelataan ja leikitään. Sitten vietetään yhdessä leppoisa kirkkohetki.

Kaikille avoin lasten pääsiäiskirkko

Kirkkohetkessä käydään havainnollisesti läpi pääsiäisen tapahtumat palmusunnuntaista pitkäperjantaihin ja pääsiäisen suureen iloon.