Global Gathering

Ristinkirkon kahvio

'I have a dream' - An international get together. Discussion on the topic, music, snack. Something for the kids too.

More info NIna Tetri-Mustonen 044 7191 355

Keski-Lahden seurakunta

Ristinkirkon kahvio, Ristinkirkko

Värikäs messu

26.5. klo 16 Ristinkirkossa on ensimmäinen Värikäs messu, jossa juhlitaan upeaa Jumalan kansan moninaisuutta. Messujatkot kahvin merkeissä kirkon alakerrassa. Mukana messussa Malkus, Seta, Miete ry ja Lahti Global Gathering sekä Michael Greed, Nina Tetri-Mustonen, Riku Suokas, Kimmo Puunenä ja Anna-Mari Kopo.

Vanha hautausmaa, Ristinkirkko , Radiomäki

Urbaani linturetki

Huomaatko kaupunkilintujen iltalaulua keskustassa? Urbaanille linturetkelle lähdemme 26.5. klo 19 Vanhan hautausmaan porttien edustalla. Mukana linnuista on kertomassa BirdLife Suomen lintuopas Markku Meriluoto. Kuljemme Radiomäeltä alas torille ja lopulta on Ristinkirkossa luomakunnan hartaus. Mukana Riku Suokas, Aurora Ikävalko ja Anna-Mari Kopo.