Karaokea Soul Food -illassa la 16.3.

Karaokea Soul Food -illassa la 16.3. Jalkarannan seurakuntakoti

Kaikille avoin Soul Food -ilta Jalkarannan seurakuntakodilla! Kokkaus alkaa klo 15.00. Jos et ehdi mukaan kokkaamaan, tule vasta päivälliselle klo 17.00. Päivällisen jälkeen ohjelmassa karaokea sekä mahdollisuus pelata lautapelejä tai vaikka biljardia. Raamatunopetusta ja sielunhoitopäivystys. Lapsille oma ohjelma. Illan päätteeksi yhteinen hartaus. Mukana illassa Salpausselän seurakunnasta mm. Meri Kalanti ja Sari Kuirinlahti.

Soul Food -ilta kerran kuukaudessa lauantai-iltaisin rennolla meiningillä, hyvällä ruualla, mielenkiintoisella raamattuopetuksella & musiikilla! Lapsille omaa ohjelmaa. Näissä illoissa kerrotaan mm. matalan kynnyksen aikuisrippikoulusta kaikille kiinnostuneille. Ellei sinulla ole vielä ystäviä, Soul Food -illoissa on erittäin hyvä mahdollisuus löytää sellaisia!

Salpausselän seurakunta

Salpausselän kirkko

Vanhan musiikin konsertti

Renessanssin ja barokin ajan musiikkia, esiintyjinä vanhan musiikin opiskelijoita ja opettajia. Vapaa pääsy.

Mukkulan kirkko

Perheiden muskarihetki Mukkulan kirkossa