Nuttujuttu, käsityö ja keskusteluryhmä

Launeen kirkko

Ryhmässä mm. neulotaan sukkia kastekoteihin ja syntymäpäiväkäynneillä vietäväksi tai muuhun avustustyöhön.

Ryhmä kokoontuu parillisilla viikoilla. Ryhmää vetää Riitta-Liisa Kelemen p. 044 020 3842.

Launeen seurakunta

Jalkarannan seurakuntakoti

Oloneuvokset

Keskiviikkoisin parillisilla viikoilla Jalkarannan seurakuntakodilla klo 14.00. Vierailijoita, alustuksia, keskustelua, yhteislaulua, hartaus, kahvit, kahviraha kummikohteeseen Thaimaahan.

Launeen kirkko

Launeen diakoniatyön vastaanotto

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan! Katso muut vastaanottoajat ...

Liipolan seurakuntakeskus

Launeen seurakunnan diakoniatyön vastaanotto ilman ajanvarausta

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan.