TŠAIKOVSKI-ilta, Miikka Kallio ja Lahden sinfoniaorkesterin soittajia

Marian Kammarin kahvila

Sinfonia Lahti: Sofia Greus, viulu. Harri Lidsle, tuuba. Jaakko Välimäki, käyrätorvi. Lahden seurakuntayhtymä: Miikka Kallio, flyygeli. Vapaa pääsy, ohjelma 5 e.

Marian kammarin kahvila on auki klo 18 alkaen. Tule nauttimaan mm. herkullisia toscapullia.

Ohjelma- ja kahvilatuotto Yhteisvastuukeräyksen kautta nuorten koulutuksen tukemiseen Suomessa ja katastrofialueilla.

Lahden seurakuntayhtymä

Konsertti Harjun kamarikuoro

Tamperelainen Harjun kamarikuoro esittää kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887 - 1891) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti.

JP Leppäluoto "Sielunlintu"

JP Leppäluoto suuntaa marraskuusta lähtien joulukiertueelleen "Sielunlintu". Kokoonpanolla: JP Leppäluoto, laulu, Samuli Erkkilä, kitarat ja taustalaulu, bassot Elias Kahila, sello ja Jani Auvinen, lyömäsoittimet ja rummut

Juhlakonsertti

Lahden seurakuntapoikien soittokunta LSP/Lahden seurakuntien puhallinorkesteri 70 vuotta LSO 10 vuotta