Salppurin isosten korkeanpaikanleiri

Salppurin isosten korkeanpaikanleiri Siikaniemen kurssikeskus

Salpausselän seurakunnan nuorisotyön perinteinen isosten "korkeanpaikan" leiri.

Leirillä hiotaan riparikunto huippuunsa ja valmistaudutaan tulevan Jatkiksen koukeroihin. Leirille ovat tervetulleita eritoten kaikki Salppurin isoset ja ne jotka haluavat olla suunnittelemassa ja toteuttamassa elokuussa järjestettävää Jatkista.

Kirkkokatu 5

Facebook- sivu Salpausselän seurakunta

Pappi
Vapaudenkatu 6
15110 Lahti

viransijaisena Salpausselän seurakunnassa 31.12.2019 asti. Salpausselän seurakunnan kasvatuksen pappi.

Hei!

Olen Toni Kokkonen, 30-vuotias perheenisä ja pappi. Minut on konfirmoitu Salpausselän seurakunnassa vuonna 2003 ja olen täällä kasvanut henkilökohtaiseen uskoon. Minua innostaa yhdessä tekeminen seurakuntalaisten kanssa. Haluan kanssanne etsiä Jumalan tahtoa ja keinoja todistaa Jeesuksesta koko maailmalle. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kirkkokatu 5
15110 Lahti

ryhmä ssn ja Salpausselän seurakunta Facebookissa, www.salppurinsrk.fi, @ssnofficial