Urkukonsertti Adriano Falcioni

Ristinkirkko

Adriano Falcioni on kansainvälisesti tunnettu italialainen konserttiurkuri, joka tunnetaan erityisesti teknisistä taidoistaan ja musikaalisuudestaan. Hän on pääurkuri Metropolitan St. Lorenz Cathedralissa Perugiassa.

Ohjelmassa Bach - Liszt

Liput 10€, lippu.fi

Lahden Kansainvälinen urkuviikko

Urkukonsertti

Urkuri Markus Malmgren konsertoi Ristinkirkossa 25.8. klo 18. Konsertista kuullaan ranskalaista virtuoosirepertuaaria sekä muun muassa J. S. Bachin ja Oskar Merikannon musiikkia. Ohjelmassa on myös improvisaatio annetusta teemasta.

Häikäisevän kirkas -konsertti

Pekka Simojoki, Mirkka Paajanen, Marja Lehtinen ja Heidi Simelius yhdessä Make Perttilä Bändin kanssa. Konsertti on osa Kristuspäivä 2019 kiertuetta.

Riemulaulut - Gospelkirkko

Lahden Gospelkuoro ja Bändi johtaa Marjaana Turunen solistina Ira Multaharju pastorit Ida Vartiala ja Riku Suokas