Kaikki laulaa Kolkanmäellä

Ristnkikon puistikko

Yhteislaulutapahtuma Ristinkirkon puistikossa. Lauluja säestää Lahden seurakuntien puhallinorkesterin Concert Band johtajanaan Pauliina Uusivirta sekä Miikka Kallion bändi. Esilaulajana ja laulusolistina Johanna Boedecker ja juontajana Mikko Matias Peltoniemi.

Tervetuloa joukkoon laulamaan tuttuja lauluja.

Vapaa pääy!

Lahden Kansainvälinen urkuviikko

Ristinkirkko

Riemulaulut - Iskelmäkirkko

Lahden Gospelkuoro, Lahden Laulamattomien Kuoro ja Bändi, johtaa Marjaana Turunen, solisteina Katariina Keinänen ja Teemu Harjukari, pastorit Ida Vartiala ja Riku Suokas.

Jalkarannan seurakuntakoti

Kauneimmat Hengelliset Toivelaulut - Yhteislauluilta

Kanttorit Johanna Torikka ja Marjaana Turunen laulattavat.

Ristinkirkko

Konsertti Harjun kamarikuoro

Tamperelainen Harjun kamarikuoro esittää kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887 - 1891) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti.