Lähetysraamis

Liipolan seurakuntakeskus

Luetaan ja keskustellaan edellisen pyhän tekstistä rovasti Ulla Kotinurmen johdolla.

Luetaan edellisen pyhän kirkkovuoden tekstejä. Vaihdellen keskusteluun otetaan epistolateksti ( 2. lukukappaleen ) tai Vanhan testamentin teksti ( 1.lukukappaleen ) evankelumitekstin sijasta.

Ryhmä kokoontuu joka maanantai Liipolan seurakuntakeskuksessa.

Launeen seurakunta

Lähetyssihteeri
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Peräkammarin tytöt - puuhaa porukalla

Mananataisin kerran kuukaudessa Jalkarannan seurakuntakodilla, Peräkammari klo 11.00. Ideoida, keskustelua, askartelua, taidetta, historiaa, retkiä… aiheet vaihtelevat eri kerroilla. Kaffit Peräkammarin tapaan.

Liipolan seurakuntakeskus

Lähetysraamis

Salpausselän kirkko

MIkkelinpäivän perhemessu, Pirjo Kuikan eläkkeellejäämisjuhla

Perhemessu, Toni Kokkonen, Pirjo Kuikka, Johanna Torikka sekä lauluryhmä Sopivat. Messun jälkeen Pirjo Kuikan eläkkeellejäämisjuhla.