Hengellisen matkakumppanuuden ryhmä

Liipolan seurakuntakeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hengellisen matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu Liipolan seurakuntakeskuksella maanantaisin klo 16.30. Ryhmään on ilmoittautuminen ja lisätietoja...

Hengellisen matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu syksyn aikan kahdeksan kertaa noin puolitoista tuntia kerrallaan. Ensimmäisellä kerralla aika on noin kaksi tuntia. Tervetuloa lukemaan ja kokemaan Raamattua! Ilmoittautuminen ylläolevasta linkistä tai puhelimella (Tarja Klami, 044 7191451), jos netti-ilmoittautuminen ei onnistu.

Ostoskatu 7
15500 Lahti

Jalkarannan seurakuntakoti

English Bible Study- Englanninkielinen raamattupiiri

English Bible Study- englanninkielinen raamattupiiri Jalkarannan seurakuntakodin Peräkammarissa maanantaisin parittomilla viikoilla klo 18.30.

Kirkkokatu 7

Toivoa naisille

Toivoa naisille rukous- ja lähetysryhmä kokoontuu joka toinen tiistai klo 18.30 Olokolossa, Kirkkokatu 7. Ryhmänvetäjänä Seija Niemi puh. 050-5714328, seija.astrid@gmail.com Tervetuloa mukaan!

Launeen kirkko

Paluumuuttajaeläkeläisten ryhmä

Paluumuuttajaeläkeläinen, tule mukaan yhteiseen ryhmään keskustelemaan suomeksi ajankohtaisista aiheista.