Hengellisen matkakumppanuuden ryhmä

Liipolan seurakuntakeskus

Ilmoittaudu tästä

Hengellisen matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu Liipolan seurakuntakeskuksella maanantaisin klo 16.30. Ryhmään on ilmoittautuminen ja lisätietoja...

Hengellisen matkakumppanuuden ryhmä kokoontuu syksyn aikan kahdeksan kertaa noin puolitoista tuntia kerrallaan. Ensimmäisellä kerralla aika on noin kaksi tuntia. Tervetuloa lukemaan ja kokemaan Raamattua! Ilmoittautuminen ylläolevasta linkistä tai puhelimella (Tarja Klami, 044 7191451), jos netti-ilmoittautuminen ei onnistu.

Ostoskatu 7
15500 Lahti

Jalkarannan seurakuntakoti

Uusi alku - naisten raamattupiiri

Uusi alku - naisten raamattupiiri Jalkarannan seurakuntakodin Peräkammarissa Maanantaisin parillisilla viikoilla klo 18.30.

Salpausselän kirkko

Taivas kuulee -ilta

Salpausselän kirkolla torstaisin klo 18.30. Yhteistä laulua Viisikielisistä ja rukousta.

Jalkarannan seurakuntakoti

English Bible Study- Englanninkielinen raamattupiiri

English Bible Study- englanninkielinen raamattupiiri Jalkarannan seurakuntakodin Peräkammarissa maanantaisin parittomilla viikoilla klo 18.30.