Konsertti Auli Särkiö-Pitkänen, Joonas Minkkinen

Launeen kirkko

Lauluja kaipauksesta ja lohdutuksesta. Saksalaista laulu- ja pianomusiikkia. Schubert-Schumann-Mahler-Strauss-Bach Vapaa pääsy, ohjelma 5 €. Tuotto Naisten pankin hyväksi.

Auli Särkiö-Pitkänen, sopraano ja Joonas Minkkinen, piano

Konsertin lauluissa kuljetaan pyhäinpäivän jälkimainingeissa kaipauksesta levollisuuteen. Lauluja kuullaan saksankielisen lied-musiikin suurilta säveltäjiltä 1800-luvun alusta 1900-luvun alkuun. Niiden herkät runot käsittelevät menetystä, sisäisen rauhan etsimistä ja Jumalaan turvautumista.

Kappalainen
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Launeen seurakunta

teologian tohtori, lapsi- ja perhetyön pappi, Patoseudun aluepappi, Tampereen tuomiokapitulin pappisasessori

Nastolan kirkko

G. Fauré: Requiem

G. Fauré: Requiem - Sielunmessujen klassikko pyhäinpäivän kynnyksellä

Marian Kammarin kahvila

Valoa lokakuiseen iltaan

Tervetuloa konserttiin!

Launeen kirkko

Gabriel Fauren Requiem

Pyhäinpäivän aattona, 1.11. klo 18 esitetään Launeen kirkossa ranskalaisen säveltäjän Gabriel Fauren (1845 - 1924) requiem, "sielunmessu". Faure listasi seitsemän osaisessa reguiem-teoksessaan joitakin kauneimmista sävellyksistään, joita hän oli koskaan säveltänyt. Fauren requiem on täynnä rauhaa, musiikillista lohdutusta ja myös valon näkökulmaa kuoleman keskellä.