Raamattu keskellä elämää - Aikuisten raamattupäivä

Raamattu keskellä elämää - Aikuisten raamattupäivä Luomaniemen toimintakeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Raamatusta ja elämästä - Raamattupäivä Luomaniemessä 9.11.2019 * Miten minä puhun Jumalasta? * Mitä Raamatun lukeminen voi antaa minulle tänään? * Mistä puhun, kun puhun uskosta?

Päivän aikana keskitytään yhdessä keskustellen ja itse mietiskellen Raamatun tekstien maailmaan ja pysähdytään etsitään sanoja kristillisen uskolle tämän päivän kielellä.

Tule mukaan ihmettelemään ja etsimään, kyselemään ja löytämään!

Päivän hinta 20 €

Ilmoittautuessasi kerro myös tieto, tarjota kyydin Luomaniemeen.

Lähtö Ristinkirkon parkkipaikalta klo 9.30 ja paluu samaan paikkaan noin klo 20.00.

Ilmoittautuminen 5.11. mennessä Lahden seurakuntayhtymän kotisivujen kautta: tapahtumat

Lisätietoja: Hannu Lehdeskoski 044 719 1445

Keski-Lahden seurakunta

Diakoniakeskus

Keski-Lahden diakonian ajanvarausvastanotto perheille

Varaa aika viimeistään tiistaina klo 12, p. 044 7191 265. Vastaanotto on tarkoitettu perheille, jossa on alle 18v. lapsia.

Launeen kirkko

Paluumuuttajaeläkeläisten ryhmä

Paluumuuttajaeläkeläinen, tule mukaan yhteiseen ryhmään keskustelemaan suomeksi ajankohtaisista aiheista.

Jalkarannan seurakuntakoti

Aamuhiljentyminen

Jalkarannan seurakuntakodissa keskiviikkoisin klo 9.00. Raamatuntekstejä, hiljaisuutta, rukousta.