Pimeästä valoon

Ristinkirkko

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ihmisille, meille kaikille, joiden elämää murhe, suru, mielenterveyden järkkyminen, päihderiippuvuus ja muut monet elämän kipukysymykset koskettavat ja tulevat lähelle, iholle.

Kaikille meille, jotka etsimme elämäämme valoa ja toivoa pimeyden keskelle.

Kaikille tavallisille ihmisille tavallisen harmaan arjen keskellä eläville, jotka haluavat löytää elämään valon ja toivon pilkahduksia.

Musiikkia ja sanoja surusta iloon: Mikael Saari, Miika Kallion bändi, Filianna, Lahden Mieskuoron Reilu tusina, Lauluyhtye Caya

Tilaisuuden jälkeen Surunauha ry.n kynttiläkulkue itsemurhan tehneiden muistoksi Ristinkirkon portailta klo 18.00 Vanhalle Hautausmaalle. Oma kynttilä mukaan.

Järjestävät: Päijät-Hämeen mielenterveys- ja surujärjestöt yhdessä Lahden seurakuntayhtymän kanssa.

Lahden seurakuntayhtymä

Diakoniakeskus

Keski-Lahden diakonian ajanvarausvastanotto perheille

Varaa aika viimeistään tiistaina klo 12, p. 044 7191 265. Vastaanotto on tarkoitettu perheille, jossa on alle 18v. lapsia.

Launeen kirkko

Paluumuuttajaeläkeläisten ryhmä

Paluumuuttajaeläkeläinen, tule mukaan yhteiseen ryhmään keskustelemaan suomeksi ajankohtaisista aiheista.

Jalkarannan seurakuntakoti

Aamuhiljentyminen

Jalkarannan seurakuntakodissa keskiviikkoisin klo 9.00. Raamatuntekstejä, hiljaisuutta, rukousta.