Konsertti Harjun kamarikuoro

Konsertti Harjun kamarikuoro Ristinkirkko

Tamperelainen Harjun kamarikuoro esittää kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887 - 1891) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti.

Teosten urkuosuudet soittaa Suomen eturivin urkutaiteilijoihin kuuluva Ilpo Laspas. Solisteina laulavat Anu Mattila (sopraano), Minna Viinikainen (mezzosopraano) ja Henri Tikkanen (bartoni).

Konsertin johtaa kuorokapellimesteri Heikki Liinola. Suomen kulttuurirahasto palkitsi Liinolan keväällä 2019 yhtenä Suomen merkittävämpänä kuoromusiikin vaikuttajana.

Vapaa pääsy. Ohjelma 15/20€ ovelta puoli tuntia ennen konserttia.

Keski-Lahden seurakunta

Harjun kamarikuoro

Salpausselän kirkko

Konsertti Tulkoon joulu

Prego -kuoro johtaa Pauliina Uusivirta

Ristinkirkko

Joulukonsertti Bach-kuoro

Lahden Bach-kuoro, johtaa Jori Männistö

Nastolan kirkko

Lahden seurakuntien kamariorkesterin joulukonsertti

Luvassa klassista ja jouluista ohjelmistoa sekä yhteislaulua. Johtaa Anna-Maija Virtanen, Aurora Ikävalko, laulu. Vapaa pääsy ja ilmainen ohjelma.