Joulun Loiste -konsertti

Joulun Loiste -konsertti Ristinkirkko

Perinteinen Finn-Kanteleet -orkesterin Joulun loiste -konsertti tuo jälleen ainutlaatuista tunnelmaa rakastettujen joululaulujen ja kanteleorkesterille sovitetun klassisen musiikin merkeissä.

Solisteina konsertissa esiintyvät baritoni Jaakko Kortekangas,huilisti Päivi Stenvall ja sellisti Harri Topi. Konsertissa julkaistaan myös Finn-Kanteleitten odotettu jouluinen cd-levy. Konsertin johtaa Noora Laiho. Ohjelma 15/10€ tiedustelut 050 568 8157

Keski-Lahden seurakunta

Finn-Kanteleet

Ristinkirkko

Lucia-päivän joulukonsertti

Konsertin alussa Lucia-kulkueena saapuva Kaarisillan kuoro esittää Lucia konsertin perinteisiin kuuluvia joululauluja. Kaarisillan muusikot ja musiikinopiskelijat esiintyvät. Solisteina konsertissa on sopraano Marila Bertus ja häntä säestää pianisti Maarit Liimatainen.

Nastolan kirkko

Tiirismaan lukion ja Lotilan 6.musiikkiluokkien kuorojen joulukonsertti

Lotilan 6. musiikkiluokkien ja Tiirismaan lukion kuorojen yhteiskonsertti tunnelmallisessa Nastolan kirkossa

Mukkulan kirkko