Toivoa naisille

Toivoa naisille Kirkkokatu 7

Toivoa naisille rukous- ja lähetysryhmä kokoontuu joka toinen tiistai klo 18.30 Olokolossa, Kirkkokatu 7. Ryhmänvetäjänä Seija Niemi puh. 050-5714328, seija.astrid@gmail.com Tervetuloa mukaan!

Toivoa naisille -toiminta on tarkoitettu naisille.

Tule keskustelemaan ja rukoilemaan.

Toivoa naisille -ryhmä Lahdessa on Keski-Lahden, Salpausselän, Launeen, Joutjärven ja Nastolan seurakuntien yhdessä järjestämää toimintaa.

Kansainvälinen Toivoa naisille -työn tavoitteena on, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous.

Saman rukouksen rukoilee lähes 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät kuulijan omalla äidinkielellä lähetettävät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Salpausselän seurakunta

Mukkulan kirkko

Keski-Lahden diakoniatyön ajanvarausvastaanotto

Varaa aika vastaanotolle etukäteen, viimeistään perjantaina klo 12 mennessä, puh. 044 7191 265

Salpausselän kirkko

Herran kukkarossa -lähetyspiiri

Asiaa lähetystyöstä kahvin äärellä mukavassa seurassa.

Liipolan seurakuntakeskus

Lähetysraamis Liipolassa

Luetaan ja keskustellaan edellisen pyhän kirkkovuoden tekstistä rovasti Ulla Kotinurmen johdolla.