Elämä on -ilta

Elämä on -ilta Ahtialan seurakuntakeskus

Elämä on -ilta keskiviikkona 15.1. klo 17.00 Ahtialan seurakuntakeskuksessa. klo 17.00 Runsas ruokailu ILMAINEN klo 18.00 Elämä on -ilta. Elämäntarinoita, musiikkia Matti Vanhanen, Jari Koskinen, ruokalahjakorttien arvonta

Elämä on - illoissa on mukana elämä, elämä sellaisena kuin se on, sinun elämäsi, minun elämäni, jokaisen elämä ainutlaatuisena ja arvokkaana.

Elämä on - illoissa saamme ihmetellä elämän antajaa, Häntä joka itse on elämä, Jeesusta joka on tie, totuus ja elämä.

Elämä on - iltojen tarkoitus on tuoda elämäämme toivoa, iloa, uutta voimaa, rakkautta, valoa ja uskoa.

Elämä on -illat ovat sinua varten.

Tule sellaisena kuin olet.

Joutjärven seurakunta

Liipolan seurakuntakeskus

Yhteinen keittiö -ruokailu

Tervetuloa yhteiselle lounaalle Liipolan seurakuntakeskukselle!

Mukkulan kirkko

Keski-Lahden diakoniatyön ajanvarausvastaanotto

Varaa aika vastaanotolle etukäteen, viimeistään perjantaina klo 12 mennessä, puh. 044 7191 265

Jalkarannan seurakuntakoti

Uusi alku - naisten raamattupiiri

Uusi alku - naisten raamattupiiri Jalkarannan seurakuntakodin Peräkammarissa Maanantaisin parillisilla viikoilla klo 18.30.