Lähetys- ja virkistyspäivä Luomaniemessä

Luomaniemen toimintakeskus

Ilmoittaudu tästä

Kokoontuminen kunkin Lahden seurakunnan pääkirkon messuun klo 10, messun jälkeen kimppakyydein Nastolan Luomaniemeen.

Lahden viiden seurakunnan yhteisessä lähetys- ja virkistyspäivässä nautimme Luomeniemen keittiön hyvistä antimista, virkistymme ulkoilemalla, pelaamalla, saunomalla tai vain olemalla ja nauttimalla mukavasta seurasta. Ohjelmassa myös yhteislaulua, lähettivieraan kertomuksia ja raamattuvartti.

Retken hinta 15 € (sis.lounas, päiväkahvi ja päivällinen). Ilmoittautuminen seurakuntayhtymän nettisivujen kautta. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteys lähetyssihteeri Teija Kuuppoon.

Launeen seurakunta

Lähetyssihteeri
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Launeen kirkko

Launeen kirkon lähetysraamis

Teetä ja sympatiaa, Sanaa ja lähetystyötä - kerran kuukaudessa kokoontuva ryhmä.

Liipolan seurakuntakeskus

Lähetysraamis Liipolassa

Luetaan ja keskustellaan edellisen pyhän kirkkovuoden tekstistä rovasti Ulla Kotinurmen johdolla.

Launeen kirkko

Launeen kirkon lähetysraamis