Launeen kirkko

Herättäjän kirkkopyhä, saarnaa Esa Kekki, Heikki Pelkonen, Pauliina Hatakka, Päivi Viholainen

Messun aikana puuhapyhäkoulu. Messun ja kirkkokahvien jälkeen esitelmä ”Härmän seudun herännäisyys – katsaus kesän 2020 herättäjäjuhlien seuduille".

Kirkkokahvit.

Tervetuloa messuun! Jos et pääse kirkkoon, voit kuunnella Launeen messua suorana Lahden seurakuntien nettisivun kautta: http://www.lahdenseurakunnat.fi/verkkokirkko/kuuntele-jumalanpalveluksia/kuuntele-launeen-jumalanpalvelus

Launeen seurakunta

Launeen kirkko

Aamurukous Launeen kirkossa

Aamuhetkessä Sanaa ja rukousta. Rukoilemme seurakunnalle jätettyjen esirukouspyyntöjen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.

Ristinkirkko

Viikkomessu

Anna-Mari Kopo, Marjukka Liimatainen

Ahtialan seurakuntakeskus

Hiljaisuuden messu

Hiljaisuuden messu keskiviikkona 19.2. klo 18.00 Ahtialan seurakuntakeskuksessa. Hiljaisuuden messu on hiljaisuutta, hiljentymistä hiljaisuuden alttarien äärellä, hetken levähdyspaikka arjen keskellä. Tule hiljentymään ja laulamaan viisikielisen lauluja.