Bibliodraamaa tarinateatterin keinoin

Launeen kirkko

Ilmoittaudu tästä

Bibliodraamaa tarinateatterin keinoin – tule eläytymään pääsiäisen kertomukseen Launeen kirkolle Launesaliin! Päivän aikana työskentelemme toiminnallisten menetelmien avulla pääsiäisen raamatuntekstien äärellä.

Iltapäivän aikana työskentelemme yhden pääsiäiseen liittyvän raamatuntekstin kanssa bibliodraaman ja tarinateatterin keinoin. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta bibliodraamasta tai tarinateatterista. Ohjaajina bibliodraamanohjaaja Pauliina Hatakka ja tarinateatterinohjaaja Sini Rantakari.

Tauon aikana on tarjolla kahvia / teetä ja pientä suolaista, vapaaehtoinen maksu.

Ilmoittautumiset 22.3. mennessä sähköisesti yllä olevasta linkistä (tai jos sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia, voit ilmoittautua suoraan Pauliinalle).

Lisätietoja: pauliina.hatakka@evl.fi tai puh. 044-7191407

Järj. Launeen seurakunta

Launeen seurakunta

Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Renkomäen aluepastori, lähetys- ja evankelioimistyö

Salpausselän kirkko

Juurru Sanaan - raamattu- ja keskustelupiiri

Raamattupiiri kokoontuu joka toinen viikko

Joutjärven kirkko

Kaikille avoin miesten raamattupiiri

Jalkarannan seurakuntakoti

English Bible Study- Englanninkielinen raamattupiiri

English Bible Study- englanninkielinen raamattupiiri Jalkarannan seurakuntakodin Peräkammarissa maanantaisin parittomilla viikoilla klo 18.30.