Kesälomanen perheille Siikaniemessä

Siikaniemen kurssikeskus

Ilmoittaudu tästä

Mukavaa yhdessäoloa kaikenlaisille perheille! Myös etä- ja yksinhuoltajaperheille! Isovanhemmatkin mahtuvat mukaan.

Leirillä on ohjelmaa aikuisille ja lapsille yhdessä ja erikseen. Mukana lomasella Jenni Saalasti ja Kaarina Tynkkynen.
Maksu aik. 34 €, lapset 2-12v. 17 €, alle 2v.-, sis. kuljetuksen. Maksuun voi anoa avustusta diakoniatyöntekijän vastaanotolla.
Hakemukset viim. 31.5. mennessä.

Lahden seurakuntayhtymä

Joutjärven seurakunta
Ilmarisentie 1
15170 Lahti
sairaaladiakoni
Lahden seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
15111 Lahti

Toimin Onnelanpolun tehostetun palveluasumisen sairaalasielunhoitajana. Olen asukkaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten.

Lisäksi työtehtäviini kuuluu vanhustyön sekä diakonisen perhetyön kehittämistä yhteistyössä seurakuntien kanssa.
Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.

Harjunalustan Iltaperhekerho

Iltaperhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa lauletaan leikitään ja nautitaan pientä iltapalaa.