Omaishoitajien ja hoidettavien retki Siikaniemessä

Siikaniemen kurssikeskus

Ilmoittaudu tästä

Omaishoitaja, tule yhdessä hoidettavasi kanssa virkistymään valmiin ruuan, hyvän ohjelman ja seuran pariin.

Retkimaksu 5,50 €, omaishoitajat maksutta. Ilmoittautuminen viimeistään 4.8. mennessä

Lahden seurakuntayhtymä

Joutjärven seurakunta
Ilmarisentie 1
15170 Lahti
sairaaladiakoni
Lahden seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
15111 Lahti

Toimin Onnelanpolun tehostetun palveluasumisen sairaalasielunhoitajana. Olen asukkaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten.

Lisäksi työtehtäviini kuuluu vanhustyön sekä diakonisen perhetyön kehittämistä yhteistyössä seurakuntien kanssa.
Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.

Diakoniakeskus

Keski-Lahden diakonian ajanvarausvastanotto perheille

Varaa aika viimeistään tiistaina klo 12, p. 044 7191 265. Vastaanotto on tarkoitettu perheille, jossa on alle 18v. lapsia.

Diakoniakeskus

Keski-Lahden diakoniatyön ajanvarausvastaanotto

Varaa aika vastaanotolle viim. keskiviikkona klo 12

Liipolan seurakuntakeskus

Launeen diakoniatyön vastaanotto ilman ajanvarausta

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan.