Salpausselän, Launeen ja Joutjärven ruskaretki Lappiin

Ilmoittaudu tästä

Ruskaretki Yllästunturin ja Äkäslompolon maastoihin 12.-19.9.2020. Matkalla mukana Hilda Kemppainen, Teija Kuuppo ja Jari Koskinen.

Päivittäin eri pituisia vaelluksia mm. Yllästunturin ja Akäslompolon maastoissa sekä vierailu Särestöniemen museossa. Matkalla mukana Hilda Kemppainen, Jari Koskinen ja Teija Kuuppo sekä Lehtimäen Liikenne.

Majoitus kylpylähotelli Lapland hotel Saagassa Ylläksellä. Hinta (sis. matkat, lämmin ruoka meno/ paluu, runsas aamiainen ja päivällinen noutopöydästä, kylpylä, vesijumppa ja kuntosali, matkanjohtajien palvelut) 1 hh 870 €, 2 hh 640 €, 3 hh 590€.

Ilmoittautuminen: www.lahdenseurakunnat.fi/tule mukaan/ Salpausselän, Launeen ja Joutjärven ruskaretki Lappiin. Lisätietoja teija.kuuppo@evl.fi tai 044-7191413

Joutjärven seurakunta, Launeen seurakunta, Salpausselän seurakunta