Kipinämessu

su 4.10. kello 17.00 - 18.30
Joutjärven kirkon kirkkosali. Ihmisiä penkeissä. Mies puhuu mikrofoniin salin edessä.
Joutjärven kirkko

Messua vietetään rennon kotoisassa tunnelmassa ja sen jälkeen nautitaan iltakahvitteluista. Lapsille on kirkkosalin sivussa leikkipiste ja joka toinen kerta on Pikkukipinä eli perinteisemmin pyhäkoulu. Syksyn pikkukipinät: 20.9., 18.10., 15.11. ja 13.12.

Kipinämessu on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville. Lapset ovat myös tervetulleita, heitä varten on leikkinurkkaus kirkkosalissa ja joka toinen kerta Pyhäkoulu.

Kipinämessuja vietetään kahden viikon välein sunnuntaisin klo 17 Joutjärven kirkossa. Välillä Kipinämessu toteutetaan myös pop-up tyyliin jossain toisessa Lahden kirkoista. Messujen järjestäjinä on Lahden eri seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia - ehkä myös sinä?

Seuraa @kipinamessu facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt perillä mitä kaikkea on vireillä ja tapahtumassa.

Salpausselän seurakunta

Johtava nuoriso- ja rippikoulutyön pappi
Lahden seurakuntayhtymä
Kirkkokatu 5, 3. krs.