Kipinämessun leiri

Kuvassa teksti
Luomaniemen toimintakeskus

Ilmoittaudu tästä

Kipinämessun leiri luo tunnelmaa syksyyn. Lähde mukaan nauttimaan rennosta viikonlopusta toisten seurassa!

Ohjelmassa syömistä, saunaa, ylistystä, rukousta, keskusteluja, pelailua, yövalvomista (niille jotka jaksaa), lapsille omaa ohjelmaa, hengailua ja oleilua. Tarkempi ohjelma julkaistaan Kipinämessun somessa.

Leirin hinta: Aikuiset 40€, 0-3-vuotiaat lapset ilmaiseksi, 4-17-vuotiaat lapset/opiskelijat/työttömät/kotivanhemmat 20€, perhehinta (kaksi aikuista ja lapset) 90€. Leiri laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautuminen: 26.10. mennessä sähköisesti.

Leiri alkaa perjantaina Luomaniemessä päivällisellä ja majoittumisella klo 17. Yhteinen ohjelma alkaa klo 18. Leiri päättyy sunnuntaina lounaaseen klo 11.30.

Leirille kuljetaan omilla tai kimppakyydeillä.

Mukaan tarvitset: liinavaatteet, peseytymistarvikkeet, henkilökohtaiset hygienitarvikkeet ja lääkkeet, sopivaa vaatetta ulkoiluun ja sisällä olemiseen sekä Raamatun.

Salpausselän seurakunta

Johtava nuoriso- ja rippikoulutyön pappi
Lahden seurakuntayhtymä
Kirkkokatu 5, 3. krs.