Kipinämessu LIVE

su 29.11. klo 17.00 – 17.40
Ihmisiä istumassa kirkkosalin etuosassa. Kuvassa teksti Kipinämessu live keltaisella pohjalla.

Facebook live

Kipinämessu siirtyy jälleen loppuvuodeksi etäaikaan. Tule seuraamaan sunnuntaina Kipinämessun livelähetystä Facebookiin klo 17. Ennakkojuttelut ja kuulumisia samassa paikassa jo klo 16.45 :)

Pääset Facebook liveen tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Laita jo nyt muistiin myös Kipinämessun kauden huipennus 13.12. Christmas Worship -livelähetys.

Seurakuntayhteys ei katkea, vaikka olemme fyysisesti etäällä. Kipinämessu on leppoisan kotoisa jumalanpalvelusyhteisö, johon saa tulla sellaisena kuin on kohtaamaan Jumalaa ja toisia ihmisiä.

Kipinämessuja vietetään kahden viikon välein sunnuntaisin. Messujen järjestäjinä on Lahden eri seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia - ehkä myös sinä?

Seuraa @kipinamessu facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt perillä mitä kaikkea on vireillä ja tapahtumassa.

Salpausselän seurakunta

Johtava nuoriso- ja rippikoulutyön pappi
Lahden seurakuntayhtymä
Kirkkokatu 5, 3. krs.