Puhetta pyhästä

.
Lahden kaupunginkirjaston auditorio

Puhetta pyhästä – ympäristöaiheiset luennot Lahden kaupunginkirjaston auditorio klo 18:00 Alustajat Riikka Kaihovaara ja Mika Pajunen keskustelevat pyhästä, henkisyydestä ja hengellisyydestä. Riikka Kaihovaara on toimittaja, dokumentaristi, joka haaveilee omavaraisuudesta ja tuntee vieraantuneensa sivilisaatiosta. Mika Pajunen on akaalainen teologian tohtori, sekä luterilaisen että anglikaanisen kirkon pappi, joka on erikoistunut hiljaisuuden, hengellisyyden ja pyhän kokemisen kysymyksiin.

Puhetta pyhästä -luennot ovat osa Lahden ympäristöpääkaupungin teemavuoden 2021 tapahtumia.

Näkökulmat vaihtelevat myyttisestä luontosuhteesta henkisyyden ja hengellisyyden laajemmasta murroksesta modernista postmoderniin, se pitää sisällään suhteen omaan ruumiillisuuteen ja sitä kautta myös ympäröivään maailmaan, instituutioihin, yhteiskuntaan ja luontoon.

Lahden seurakuntayhtymä

Lahden kaupuginkirjasto