Henkilökohtaisesti ohjattu retriitti

pe 23.4. kello 17.00 - ti 27.4. kello 15.30
Upilan leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Jos kaipaat hiljaisuutta yksin ja yhdessä muiden kanssa ja viipymistä Raamatun tekstien äärellä rukouksen vuoropuhelussa, tässä voi olla sinulle mahdollisuus.

Henkilökohtaisesti ohjatussa retriitissä on mahdollisuus hiljaisuudessa viipymiseen ja hengellisen elämän hoitamiseen. Pitkä retriitti antaa kokonaisvaltaista lepoa. Retriitissä on yhteisinä tilanteina päivittäin messu ja hiljainen rukoushetki. Lisäksi osallistuja pitää päivittäin neljä rukousmietiskelyä ohjaajan antaman Raamatuntekstin äärellä ja tapaa ohjaajan. Upilan luonto tarjoaa keväisen mahdollisuuden luonnossa virkistäytymiseen.

Retriitti alkaa perjantaina noin klo 17 ja päättyy tiistaina iltapäivällä. Ohjaajina toimivat Johanna Rantanen ja Tarja Klami Lahdesta sekä Virpi Pirjetä Hausjärveltä. Retriitin hinta on 218 €. Osallistujilla on omat huoneet ja hinta sisältää täysihoidon liinavaatteineen.

Lisätietoja: Johanna Rantanen, p. 044 7191530 tai Virpi Pirjetä, p. 050 4132284.


Järjestäjä

Lahden seurakuntayhtymä

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Launeen seurakunta
Ostoskatu 7
15500 Lahti

Launeen seurakunta

Johtava sairaalapastori
Lahden seurakuntayhtymä
Seurakuntatyön erityispalvelut
johanna.rantanen2@phhyky.fi
Toimin Salpausselän kuntoutussairaala Jalmarissa sekä kotisairaalassa.
 

Olen potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten Jalmarissa ja kotisairaalassa. Työskentelen pääasiassa arkisin, ma–pe klo 8–16.