CREDO Raamattupiiri kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina Marian kammarin kahvilassa tai Teamsissa klo 18:00 - 19:30.

ma 17.5. kello 18.00
Marian Kammarin kahvila

CREDO Raamattupiiri kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina Marian kammarin kahvilassa tai Teamsissa klo 18:00 - 19:30. Ma 25.1.; 8.2.; 22.2.; 8.3.; 22.3.; 5.4.; 19.4.; 3.5.; 17.3. ja 31.5.

Tänä keväänä tutkimme Daavidin elämää 2. Samuelin kirjan pohjalta. Kirjan alussa Daavid voidellaan viimein kuninkaaksi. Tässä(kin) kirjassa voimme kiinnittää huomion Daavidin jumalallisiin luonteenpiirteisiin: uskollisuuteen, kärsivällisyyteen, rohkeuteen, anteliaisuuteen, sitoutuneisuuteen ja rehellisyyteen. Hän kirkastaa Jumalaa vaatimattomuudellaan ja katuvaisella mielenlaadulla. Toisaalta hänen inhimillisyytensä ja erehtyväisyytensä opettaa paljon Jumalan armosta. 

Raamattupiiriin voit osallistua painamalla oheista linkkiä. Sama linkki toimii jokaisella kokoontumiskerralla. Tietokone sallii osallistumisen ilman Teams sovellusta, mutta jos haluat olla mukana älypuhelimella, tarvitsen puhelimeesi Teams sovelluksen. Sen voit ladata etukäteen. 

Liity kokoukseen napsauttamalla tätäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa Jumalan Sanan ääreen! 

Raamattupiiriä vetävät Ari ja Maarit Koivulahti


Järjestäjä

Keski-Lahden seurakunta

Ota yhteyttä

lähetystyö ja evankelioiminen. CREDO-yhteisö
Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5
PL 84 15111 Lahti

seurakuntapastori

Raamattu - lähetys - evankelioiminen!

Me ollaan tosissaan! :)