Auttaako tuikku murheeseen? Retkipäivä Siikaniemessä

ke 6.10. kello 09.00 - 15.30
Siikaniemen kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule jakamaan kokemuksiasi ja selviytymiskeinojasi elämän murheiden keskellä. - Onko päihteet hyvä keino värittää arjen harmautta, vai lisääkö se huonoa oloa? - Mikä muu auttaa murheeseen tai lievittää silloin, kun ahdistaa ja masentaa?

Retken hinta 12 €, lasku lähetetään retken jälkeen. Avustusta maksuun voi anoa oman seurakunnan diakoniatyön kautta. Ohjelma sisältää lounaan lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit sekä kuljetuksen.

Ilmoittautuminen viimeistään 22.9. mennessä oheisen linkin kautta tai puh. 044 719 1519.

Teemme retkipäivästämme yhdessä turvallisen: luottamuksellisuus ja erilaisten ajatusten kunnioittaminen ovat avainsanojamme.

Huomioimme koronarajoitukset ja edellytämme, että retkelle ei tulla sairaana.

Järjestää Lahden seurakuntayhtymän mielenterveys- ja päihdetyö: diakoniatyöntekijät Jukka Toivainen ja Merja Seppälä-Mäkinen, jolta lisätietoja merja.seppala-makinen@evl.fi

Lahden seurakuntayhtymä
Vapaudenkatu 6, PL 84