Itsetuntemuksesta voimaa - Retki Siikaniemeen

la 20.11. kello 09.00 - 16.00
Kuvassa päivänkakkaroita ja nauhoista muodostunut sydän
Siikaniemen kurssikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Haluatko kurkistaa syvemmälle itseesi? Kaipaatko työkaluja mielen ja kehon yhteyden rakentamiseen? Onko myötätunto ja itsemyötätunto hakusessa? Tule mukaan retkipäiväämme Siikaniemeen la 20.11.21 etsimään ja löytämään.

Tule mukaan mielenterveystyön teemaretkelle Siikaniemeen 20.11.21, klo 9 – 16.
Päivä koostuu luennoista sekä lounaasta ja aamu- ja iltapäiväkahveista.
Luennoitsija, terapeutti Päivi Niemen teemoina ovat mm. itsetunto, itsemyötätunto, tunnetaidot, mielen ja kehon yhteys, jotka ovat perusta hyvinvoinnille.

Mukana retkellä ovat diakonissat Liisa Malin ja Merja Seppälä-Mäkinen, joilta lisätietoja liisa.malin@evl.fi, p. 044 7191 449 tai merja.seppala-makinen@evl.fi, p. 044 7191 287.

Retken hinta on 12€, johon voi anoa avustusta omalta diakoniavastaanotolta.

Mahdollisuus yhteiskuljetukseen Marolankadulta.
Ilmoittautuminen viimeistään pe 5.11.  www.lahdenseurakunnat -etusivulla olevan diakonian retket ja leirit -linkin kautta tai p. 044 7191 265.

Retken järjestää Lahden seurakuntien mielenterveystyö

Lahden seurakuntayhtymä