Keski-Lahden diakoniatyön ajanvarausvastaanotto

Diakoniakeskus

Keski-Lahden seurakunnan diakoniatyön vastaanotot ajanvarauksella p. 044 7191 265. Varaa aika edellispäivänä klo 12 mennessä.

Diakoniatyö tarjoaa henkistä, hengellistä ja taloudellista apua. Jos tarvitset tukea taloutesi tilanteeseen, ota mukaan tulo- ja menotositteet kuukauden ajalta.

Ajat annetaan:

-ti  ja ke   aamupäivälle: Diakoniakeskus,  Vapaudenkatu 6  ,(ke vastaanotto suljettu 1.6.-14.8.)

-to aamupäivälle, Palvelutori , Kauppakeskus Trio, 2.krs

15110 Lahti

Paula Huttusen työhön kuuluu vanhustyö ja yhteisen ruokailun toteuttaminen keskiviikkoisin Ristinkirkolla.

15110 Lahti

Lotta Jensenin  työhön kuuluu Yhteisvastuukeräyksen toteuttaminen Keski-Lahden srk.ssa, perhetyö ja Mukkulan aluetyöryhmässä toimiminen

Johtava diakoniatyöntekjiä

Keski-Lahden seurakunta