Kehitysvammaistyön ryhmätoimintaa

Vammaistyön ja -työntekijöiden esittelyn löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Leirit ja retket

Järjestämme kehitysvammaisille retkiä; hoitokotien- ja asuntolan asukkaille ja henkilökunnalle sekä pidämme leirejä; Aikuisten kesäleirin sekä Adventtileirin nuorille aikuisille Siikaniemen leiri- ja kurssikeskuksessa. Niihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

Vanhempainryhmä

Vanhempainryhmä toimii vertaistukena vanhemmille, joiden kehitysvammaiset lapset ovat jo aikuisiässä.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13–14.30  Vapaudenkatu 6:ssa. Juomme ensin kahvit Marian Kammarissa, ja siirrymme sitten toiseen kerrokseen kokoushuone Lydiaan. Hissi on käytettävissä. Tervetuloa myös uudet osallistujat.

Ryhmäkerrat löydät tästä linkistä.  Ryhmä taolla Koronatilanteen takia.

Tervetuloa myös uudet mukaan!

Lisätietoja ryhmistä antaa kehitysvammaistyöntekijä, diakonissa Tarja Kallio puh. 044 719 1297 tai tarja.kallio@evl.fi

Kehitysvammaisten musiikkikerho Ilopillerit

Soittaminen ja laulaminen on toimiva tapa ilmaista itseään ja kokea seurakuntayhteyttä hengellisten laulujen ja hartaushetkeen osallistumisen myötä. Kerhoillan vetäjinä kehitysvammaistyöntekijän kanssa toimii kolme palkkiollista ohjaajaa sekä avustajia. Musiikkikerho kehitysvammaisille kokoontuu kevät- ja syyskaudella tiistaisin klo 17–18.30 Kirkkokatu 5, juhlasali, 1. krs. Tervetuloa laulamaan ja nauttimaan musiikin riemusta! 

Huom. Ilopillerit ovat tauolla Koronatilanteen takia 15.2 saakka.

Esteetön sisäänkäynti vasemman porttikäytävän sivuovesta (Kirkkokatu 5). Lisätietoja antaa kehitysvammaistyöntekijä, diakonissa Tarja Kallio puh. 044 719 1297.

Ohjelman löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kehitysvammaisten rippikoulu

Lahden alueella järjestetään vuosittain rovastikunnallisia erityisrippikouluja kehitysvammaisille nuorille.

Kehitysvammaisten rippikoulutiedusteluihin vastaa kehitysvammaistyön pappi Jenni Riihimies, jenni.riihimies@evl.fi, puh. 044 719 1522.

Rippikoulun sähköiseen ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä toimistonhoitaja Merja Rämäseen, p. 044 719 1295, merja.ramanen@evl.fi.