Leiriläisiä istuu nurmella.

Seurakuntien yhteiset kesän harrasteleirit, perheleirit/ -retket ja päiväleirit lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille

Kesän leirien/retkien hakuaika on 30.3.–5.4.2020.

Hakulinkki aukeaa maanantaina 30.3. klo 8.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 5.4. klo 24.00.

Tutustu kesän 2020 leiri-/retkiesitteeseen seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua (linkki päivitetään maaliskuun aikana).

Hakuohjeet leireille /retkille:

1. Valitse oikea hakulomake, lomake 1 päiväleireille, lomake 2 harrasteleireille ja lomake 3 perheleirille/-retkille.
  2. Haku leireille/retkille tehdään Lahden seurakuntayhtymän sähköisen asiointipalvelun kautta. Kun asioi asiointipalvelussa ensimmäisen kerran esim. ilmoittautumisessa, tulee asiakkaan rekisteröityä Suomi.fi tunnistautumispalvelun kautta (vaatii pankkitunnukset). Rekisteröitymisessä luodaan itselle henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. Etunimi Sukunimi -muodossa tai muu haluamasi. Salasana määritetään itse (8 merkkiä pitkä sisältäen väh. 3 erityyppistä merkkiä; pieni-, iso-, erikoismerkki, numero). Tallenna itsellesi tunnus ja salasana jatkokäyttöä varten.
  3. Rekisteröitymisen jälkeen pääset jatkamaan leirille/retkelle hakemista ja jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun, esim. ilmoittautumislinkin kautta suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  4. Ensin suoritetaan leirien/retkien valinta, jonka jälkeen jatketaan hakulomakkeelle Jatka lomakkeelle -painikkeella.
  5. Rooli-valinta määrittää sen, missä roolissa kirjautunut käyttäjä on tekemässä hakemusta. Valitse 1. huoltaja, kun olet ilmoittamassa toista henkilöä (lasta) tilaisuuteen. Täytä lomakkeella kysytyt tiedot ja siirry seuraavaan vaiheeseen Jatka tietojen tarkistus -painikkeella.
  6. Esikatseluvaiheessa tarkistetaan annetut tiedot. Mikäli korjattavaa, niin Muokkaa lomaketta -painikkeella pääsee takaisin edelliseen vaiheeseen korjaamaan tietoja. Mikäli annetuissa tiedoissa ei korjattavaa, niin Ilmoittaudu-painikkeella hakemus lähtee eteenpäin.
  7. Vahvistus hakemuksen vastaanoton onnistumisesta näkyy heti näytöllä ja vahvistus tulee myös hakemuksessa annettuun sähköpostiin.

LOMAKE 1: Hakemus päiväleireille (linkki ei vielä toimi)

LOMAKE 2: Hakemus harrastleireille (linkki ei vielä toimi)

LOMAKE 3: Hakemus perheleirille/-retkille (linkki ei vielä toimi)

Tarkemmat leiri-/retkitiedot löytyvät kesän leiri-/retkiesitteestä, linkki tämän sivun yäosassa (Selaa julkaisua).

Leiri- ja retkipaikat ARVOTAAN, mikäli hakijoita on enemmän kuin niille voidaan ottaa. Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena hakuaikana jätetyt hakemukset. Hakujärjestyksellä ei ole merkitystä!

Leirit ja retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Mikäli vahvistuskuittausta ei tule tai hakeminen ei muuten onnistu, niin ota yhteyttä Kasvatuksen ja perheasioiden toimistoon:

• päiväleirien osalta p. 044 719 4631
  • harraste-/perheleirien ja perheretkien osalta p. 044 719 4633

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/sosiaalisin perustein.

Vapautusta voi hakea vain yhden harrasteleirin tai vaihtoehtoisesti yhden perheleirin leirimaksusta.
Lisäksi voi hakea vapautusta yhden päiväleiriviikon leirimaksusta.

Tulostettavat maksuvapautushakemukset löytyvät alla olevista linkeistä. Maksuvapautusanomusten on oltava perillä pe 31.5.2019 mennessä.

• Harraste-/perheleirin maksuvapautushakemus tästä.
  • Päiväleiriviikon maksuvapautushakemus tästä .

Maksuvapautusperusteen tulorajat löytyvät tästä.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.