Seurakuntien yhteiset kesän harrasteleirit, perheleirit/ -retket ja päiväleirit lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille

Kesän leirien/retkien hakuaika on 28.3.–3.4.2019.

Hakulinkki aukeaa torstaina 28.3. klo 8.00 ja sulkeutuu keskiviikkona 3.4. klo 24.00.

Tutustu kesän 2019 leiri-/retkiesitteeseen seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.

Hakuohjeet päivitetään maaliskuun aikana.

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/sosiaalisin perustein.

Vapautusta voi hakea vain yhden harrasteleirin tai vaihtoehtoisesti yhden perheleirin leirimaksusta.
Lisäksi voi hakea vapautusta yhden päiväleiriviikon leirimaksusta.

Tulostettavat maksuvapautushakemukset löytyvät alla olevista linkeistä. Maksuvapautusanomusten on oltava perillä pe 31.5.2019 mennessä.

• Harraste-/perheleirin maksuvapautushakemus tästä.
  • Päiväleiriviikon maksuvapautushakemus tästä (päivitetään maaliskuun aikana).

Maksuvapautusperusteen tulorajat löytyvät tästä.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.