Seurakuntien yhteiset kesän harrasteleirit, perheleirit/ -retket ja päiväleirit lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille

Kesän leirien/retkien hakuaika oli 28.3.–3.4.2019. Hakulinkki on sulkeutunut.

Tutustu kesän 2019 leiri-/retkiesitteeseen seuraavasta linkistä. Selaa julkaisua.
Leirit ja retket on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Leiri-/retkipaikat ARVOTAAN, mikäli hakijoita on enemmän kuin niille voidaan ottaa. Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena hakuaikana jätetyt hakemukset. Hakujärjestyksellä ei ole merkitystä.

Tieto leirille/retkelle pääsystä:

• Kaikille hakuaikana hakeneille lähetetään tieto leirille/retkelle pääsystä postitse kotiin.
  • Harrasteleireille, perheleirille ja perheretkille hakeneet saavat 15.5. mennessä tiedon siitä, mille leirille/retkelle ovat saaneet paikan tai ilmoituksen elleivät ole mahtuneet millekään leirille/retkelle.
  • Päiväleireille hakeneet saavat tiedon leirikirjeessä 15.5. mennessä.
  • Ilman leiri- tai retkipaikkaa jääneet sijoitetaan haettujen leirien/retkien varasijoille ja heille ilmoitetaan heti, jos paikka vapautuu.

Mahdollisia vapaita leiri-/retkipaikkoja voi tiedustella:

• päiväleirien osalta p. 044 719 4631
  • harraste-/perheleirien ja perheretkien osalta p. 044 719 4633

Kesän seuraaville leireille/retkille vielä vapaana leiri-/retkipaikkoja:

103 Jele Mabele -leiri 8–10 v Upilassa 10.–12.6. (ma–ke)
109 Startti kesään -leiri 10–12 v Upilassa 7.–9.6. (pe–su)
115 Pisara-suurleiri tytöille, pojille (10–14 v) Partaharjulla 24.–29.7. (ke–ma)
117 Perheleiri KesäHeinä Upilassa 28.–30.6. (pe–su)
118 Kaikenkokoisten kesäleiri Upilassa 2.–4.8. (pe–su)
132 Kuuletko Tunturikeimiön kutsun? -retki 9.–16.7. (ti–ti)
133 Kouluikäisten perheretki Viroon 27.–30.7 (la–ti)

Leirien ja retkien tarkemmat tiedot löydät kesän leiri-/retkiesitteestä.

Vapautukset leirimaksusta

Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin/sosiaalisin perustein.

Vapautusta voi hakea vain yhden harrasteleirin tai vaihtoehtoisesti yhden perheleirin leirimaksusta.
Lisäksi voi hakea vapautusta yhden päiväleiriviikon leirimaksusta.

Tulostettavat maksuvapautushakemukset löytyvät alla olevista linkeistä. Maksuvapautusanomusten on oltava perillä pe 31.5.2019 mennessä.

• Harraste-/perheleirin maksuvapautushakemus tästä.
  • Päiväleiriviikon maksuvapautushakemus tästä .

Maksuvapautusperusteen tulorajat löytyvät tästä.

Tapaturmavakuutus

Lahden seurakuntayhtymä on vakuuttanut kaikki seurakunnan tapahtumiin, kerhoihin, leirille ja retkille osallistuvat henkilöt.

Ohjeita seurakuntayhtymän ryhmähenkivakuutuksesta (pdf)

Tietosuojaseloste

Harraste-/perheleirien ja retkien sähköisen ilmoittautumisen tietosuojaselosteen voit lukea tästä.