Toivelaulukonsertti Launeen kirkosta

30.4.2020 15.41

Korona-aika pistää suunnitelmat uusiksi. Oikea konsertti vaihtuu Launeen seurakunnan Facebookissa 10.5. klo 18 julkaistavaksi konsertiksi. Idea on kuitenkin sama. Launeen seurakunnan työntekijät tykkäävät laulaa ja soittaa ja musisoivat nyt seurakuntalaisille.

Launeella on paljon musisoivia työntekijöitä. Nyt osa heistä pitää konsertin ja laulaa seurakuntalaisten toivomia lauluja ja omia mielisävelmiään. Mukana ovat kanttorit Johanna Suomala ja Jussi Keltakangas sekä papit Pauliina Hatakka, Heikki Pelkonen ja Riitta Särkiö. Ohjelmassa on niin klassista kuin uudempaakin hengellistä musiikkia. Konsertti julkaistaan Launeen seurakunnan Facebook-sivulla äitienpäivänä 10.5. klo 18 ja on katsottavissa siellä myös myöhemmin. Sivulla ei tarvitse kirjautua.