Lähetysraamis

Launeen kirkko

Kokoontumiset kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin Launeen kirkon Pippo-salissa.

Iltateen ja kuulumisten jälkeen luemme Markuksen evankeliumia ja lähettiemme terveisiä kirjeistä. Välillä piirissä vierailee myös eläviä lähetystyöntekijöitä.

Tervetuloa!

Launeen seurakunta

Lähetyssihteeri
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Peräkammarin tytöt - puuhaa porukalla

Mananataisin kerran kuukaudessa Jalkarannan seurakuntakodilla, Peräkammari klo 11.00. Ideoida, keskustelua, askartelua, taidetta, historiaa, retkiä… aiheet vaihtelevat eri kerroilla. Kaffit Peräkammarin tapaan.

Liipolan seurakuntakeskus

Lähetysraamis

Luetaan ja keskustellaan edellisen pyhän tekstistä rovasti Ulla Kotinurmen johdolla.

Jalkarannan seurakuntakoti

Oloneuvokset

Keskiviikkoisin parillisilla viikoilla Jalkarannan seurakuntakodilla klo 14.00. Vierailijoita, alustuksia, keskustelua, yhteislaulua, hartaus, kahvit, kahviraha kummikohteeseen Thaimaahan.