Keski-Lahden seurakunnan aikuisten ja senioreiden ryhmät

Keidashetki

Tule mukaan leppoisaan yhteyteen toisten kanssa! Keidas on tarkoitettu kaiken ikäisille. 

Alussa on pieni  alustus päivän teemaan, josta keskustelemme yhdessä.

Paikka:  Kirkkokatu 5, Juhlasali. Keidas on kesätauolla. 

Kysy lisätietoja: Diakoniatyöntekijä Johanna Hemmi, puh. 044 7191 421.

Yhteinen ruokailu

Ristinkirkon kahvio: Keskiviikkoisin klo 11.45-12.30,  kesätauolla. Tilaa erikoisruokavalio viim. päivää ennen puh. 03 752 7069. Hinnat: eläkel. ja työelämän ulkopuolella 5,50 €, työssä käyvät 8 €, 4-12 v.3 €. Maksuun voi hakea avustusta diakoniatyön vastaanotolta puh. 044 7191 265.   

Yksin en kulje

Ryhmä kokoontuu Wanhassa Herrassa, os. Laaksokatu 17. Ryhmä on kesätauolla. Ryhmä on tarkoitettu ikäihmisille. Ohjaajana toimii diakoniatyöntekijä Johanna Hemmi, puh. 044 7191 421.

Ikäihmisten liikuntaryhmät

yhteistyössä Harjulan Setlementti ry:n kanssa. Harjulan sivuille pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Mukkulan kirkko, Kilpiäistentie 1, tiistaisin klo 10–10.45 

Ankkurin seurakuntakoti, Laiturikatu 1, tiistaisin klo 10.30–11.15

Keskusta, seurakuntasali, Kirkkokatu 5, keskiviikkoisin klo 10–10.45

Kesätauko

Tiedustelut: Diakoniatyöntekijä Paula Huttunen, puh. 044 7191 541

Ryhmissä harjoitellaan tasapainoa, lihasvoimaa ja nivelten liikkuvuutta. Erityistä vaatetusta ei tarvita, vaan arkivaatteet soveltuvat hyvin. Osallistumismaksu 3 euroa/kerta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, riittää, kun tulet paikalle.

 

Kutimet esiin

Tule neulomaan talkoilla sukkia ja ranteenlämmittimiä  vauvoille ja vanhuksille. Neulontatalkoot pidetään Marian Kammarin kahvilassa, os. Vapaudenkatu 6, katutaso. Ota omat puikot mukaan. Ensimmäinen kokoontumiskerta on la 31.8. klo 13-16. Muut kokoontumiset ovat: 12.9., 17.10., 21.11.. Torstaitapaamiset aloitamme kahveilla klo 14.45.  Valmiita sukkia ja ranteenlämmittimiä voi palauttaa: Anna-Mari Kopon tai Helinä Widgrènin nimellä varustettuina joko tämän ryhmän kokoontumisissa, Mukkulan kirkon tai Ristinkirkon vahtimestareille, seurakuntien asiakaspalvelupisteeseen, os. Vapaudenkatu 6, katutaso

Puuhapirtti

Puuhapirtti Mukkulan kirkolla Mäntykabinetissa ti klo 11-14.

Mukkulan puuhapirtin jumppa pe klo 11-12. 

Lisätietoja Seija Järvinen, puh. 044 286 6252

Miehet

Keski-Lahden seurakunta kutsuu kokoon kaiken ikäisiä miehiä yksin elävistä perheellisiin ja eläkeikäisiin. Miestyö tarjoaa mahdollisuutta keskusteluun miehenä olemisesta tänä päivänä sekä paikan miettiä omaa suhdettaan Jumalaan. Eläkkeellä oleville miehille on tarjolla keskinäistä jakamista keskusteluryhmissä. Veteraanit ovat myös aktiivisesti mukana.

Miestenillat Siikaniemessä klo 18.00 alkaen. Ohjelmassa klo 18 iltapala, 18.30 alustus, hartaus ja 20 saunat.
Syksyn päivämäärät ovat:
Yhteiskuljetukset Siikaniemeen lähtevät Lahden neljältä keskuskirkolta Ristinkirkolta, Launeen kirkolta, Joutjärven kirkolta sekä Salpausselän kirkolta klo 17.30.
Tervetuloa mukaan, myös yli seurakuntarajojen!

Katso myös Miessakit ry:n sivut. Tervetuloa mukaan!

Miesten pappi  Hannu Lehdeskoski.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Miehille Ankkurin alueella

Ankkurin miesten kerho kokoontuu Ankkurin seurakuntakodissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä parittomien viikkojen torstaina klo 11 - 13. Alustuksia eri aiheista ja retkiä kiinnostaviin kohteisiin.

Miehet Ankkurissa -ryhmä kokoontuu myös Ankkurin seurakuntakodissa. Ryhmässä lauletaan Jeesuksesta iloisella otteella kukin oman laulutaidon mukaan. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13 - 15.

Naiset

Naiset Ankkurissa -ryhmässä luetaan yhdessä Raamattua ja keskustellaan luetun pohjalta. Kokoontumiset ovat Ankkurin seurakuntakodillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä parittomien viikkojen torstaina klo 13 - 14.30. Tarkempi ohjelma löytyy seurakuntakodin ilmoitustaululta.

Muut pienryhmät

Keski-Lahden seurakunnassa kokoontuu useita erilaisia pienryhmiä. Ryhmissä voit tutustua toisiin ihmisiin, keskustella Raamatusta tai muista aiheista, rukoilla tai tehdä jotain muuta yhdessä. Lisää tietoa eri ryhmistä saat Jukka ImmeliltäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tuomasmessun ryhmät

Rukouspiiri kokoontuu messun jälkeisellä viikolla rukoilemaan messuissa jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta. Jos koet rukouksen omaksesi, tule rukouspiirin jäseneksi. Lisätietoja antaa tuomaspappi Katikeesia Hertsi

Tuomasmusiikkiryhmä kokoontuu kerran viikossa valmistelemaan messujen musiikkia. Jos sinulla on kokemusta laulamisesta tai soittamisesta ja haluaisit päästä mukaan musiikkiryhmään, ota yhteyttä tuomaspappi Katikeesia Hertsiin.