Keski-Lahden seurakunnan aikuisten ja senioreiden ryhmät

Kohtaamisten keidas

Tule mukaan leppoisaan yhteyteen toisten kanssa! Keidas on tarkoitettu kaiken ikäisille.

Alussa on pieni hartaushetki/ alustus päivän teemaan, josta keskustelemme yhdessä.

Paikka:  Kirkkokatu 5, Juhlasali, joka toinen torstai 16.9. - 25.11.2021 klo 14.30-16 (parittomien viikkojen torstaina).

Kysy lisätietoja: Diakoniatyöntekijä Sinikka Virolainen, puh. 044 7191 459 tai diakoniapastori Helena Ylönen, p. 044 7191 438

Ikäihmisten liikuntaryhmät

yhteistyössä Harjulan Setlementti ry:n kanssa. Harjulan sivuille pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Mukkulan kirkko, Kilpiäistentie 1, tiistaisin klo 10–10.45

Ankkurin seurakuntakoti, Laiturikatu 1, tiistaisin klo 10.30–11.15

Keskusta, seurakuntasali, Kirkkokatu 5, keskiviikkoisin klo 10–10.45

Syyskausi: viikot 36-48 eli 7.9.–30.11.2021. Huom! Ryhmiä ei pidetä syyslomalla viikolla 43 (25-31.10., eikä 6.12.)

Kevätkausi 2022:  viikot2-16 eli 10.1.- 22.4.2022. Huom! Ryhmiä ei pidetä talvilomalla viikolla 9 (28.2.-4.3., eikä12-13.4.)

Tiedustelut: Diakoniatyöntekijä Seija Avikainen, 044 7191 421, seija.avikainen@evl.fi

Ryhmissä harjoitellaan tasapainoa, lihasvoimaa ja nivelten liikkuvuutta. Erityistä vaatetusta ei tarvita, vaan arkivaatteet soveltuvat hyvin. Osallistumismaksu 3 euroa/kerta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, riittää, kun tulet paikalle.

Miehet

Keski-Lahden seurakunta kutsuu kokoon kaiken ikäisiä miehiä yksin elävistä perheellisiin ja eläkeikäisiin. Miestyö tarjoaa mahdollisuutta keskusteluun miehenä olemisesta tänä päivänä sekä paikan miettiä omaa suhdettaan Jumalaan. Eläkkeellä oleville miehille on tarjolla keskinäistä jakamista keskusteluryhmissä. Veteraanit ovat myös aktiivisesti mukana.

Miestenillat Siikaniemessä klo 18.00 alkaen. Ohjelmassa klo 18 iltapala, 18.30 alustus, hartaus ja 20 saunat.
Syksyn päivämäärät ovat:
Yhteiskuljetukset Siikaniemeen lähtevät Lahden neljältä keskuskirkolta Ristinkirkolta, Launeen kirkolta, Joutjärven kirkolta sekä Salpausselän kirkolta klo 17.30.
Tervetuloa mukaan, myös yli seurakuntarajojen!

Katso myös Miessakit ry:n sivut. Tervetuloa mukaan!

Miesten pappi  Hannu Lehdeskoski.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Miehille Ankkurin alueella

Ankkurin miesten kerho kokoontuu Ankkurin seurakuntakodissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä parittomien viikkojen torstaina klo 11 - 13. Alustuksia eri aiheista ja retkiä kiinnostaviin kohteisiin.

Miehet Ankkurissa -ryhmä kokoontuu myös Ankkurin seurakuntakodissa. Ryhmässä lauletaan Jeesuksesta iloisella otteella kukin oman laulutaidon mukaan. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13 - 15.

Naiset

Naiset Ankkurissa -ryhmässä luetaan yhdessä Raamattua ja keskustellaan luetun pohjalta. Kokoontumiset ovat Ankkurin seurakuntakodillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä parittomien viikkojen torstaina klo 13 - 14.30. Tarkempi ohjelma löytyy seurakuntakodin ilmoitustaululta.

Muut pienryhmät

Keski-Lahden seurakunnassa kokoontuu useita erilaisia pienryhmiä. Ryhmissä voit tutustua toisiin ihmisiin, keskustella Raamatusta tai muista aiheista, rukoilla tai tehdä jotain muuta yhdessä. Lisää tietoa eri ryhmistä saat Jukka ImmeliltäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tuomasmessun ryhmätTuomasmessujenLinkki avautuu uudessa välilehdessä yhteydessä kokoontuu rukouspiiri, jossa rukoillaan messuissa kirjoitettujen esirukouspyyntöjen puolesta.

Lisäksi Tuomasmessujen kuoro kokoontuu säännöllisesti harjoittelemaan. Jos haluaisit päästä mukaan kuoroon, ota yhteyttä kuoron johtajaan Marjo Nybergiin puh. 044-2025062.