Aikuisena rippikouluun

Koronaviruksen etenemisen ehkäisemiseksi aikuisrippikoulut järjestetään kevään 2020 ajan etäopetuksena. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme miettiä miten rippikoulun suorittaminen saadaan parhaiten räätäöityä sinulle! 

Häät tulossa? Onko sinua kysytty lapsen kummiksi? Vai kiinnostaako elämän ja hengellisten asioiden pohtiminen muuten vaan?

Rippikoulun suorittaminen onnistuu aikuisena yhtä hyvin kuin nuorena. Mukaan voit tulla oman elämäntilanteesi tai kysymystesi kanssa. Lahden seurakunnat järjestävät aikuisrippikouluja pitkin vuotta. Aikuisrippikoulu koostuu tavallisimmin omalla ajalla tapahtuvasta itsenäisestä työskentelystä ja ryhmätapaamisista pienessä ryhmässä. Ryhmä kokoontuu 5-10 kertaa. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon, joka voidaan toimittaa myös yksityisesti.

Koska seuraavan ryhmän alkaminen voi olla muutaman viikon tai joskus kuukaudenkin päässä, pyydämme sinua ottamaan heti yhteyttä kun tiedät toiveestasi päästä aikuisrippikouluun.

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan ryhmiin: Reetta Kalteenmäki, reetta.kalteenmaki@evl.fi, puh. 044 719 1472.

 

Vuoden 2020 ryhmät

Ryhmät kokoontuvat muutaman kerran parin kuukauden ajan. Rippikoulun voi suorittaa myös osittain osittain netissä. Mietitään yhdessä mikä suoritustapa on sinulle paras!

Alkuvuoden ryhmä alkaa 14.1. klo 17.

Alkukesän ryhmä alkaa 27.5., konfirmaatio alustavasti 5.7. mutta voi muuttua.

Tarvittaessa rippikoulu räätälöidään sinulle myös nopeammalla aikataululla. Ota yhteyttä!

 

Rippiristi kädellä