Aikuisena rippikouluun

Koronaviruksen etenemisen ehkäisemiseksi aikuisrippikoulut järjestetään kevään 2020 ajan etäopetuksena. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme miettiä miten rippikoulun suorittaminen saadaan parhaiten räätäöityä sinulle! 

Häät tulossa? Onko sinua kysytty lapsen kummiksi? Vai kiinnostaako elämän ja hengellisten asioiden pohtiminen muuten vaan?

Rippikoulun suorittaminen onnistuu aikuisena yhtä hyvin kuin nuorena. Mukaan voit tulla oman elämäntilanteesi tai kysymystesi kanssa. Lahden seurakunnat järjestävät aikuisrippikouluja pitkin vuotta. Aikuisrippikoulu koostuu tavallisimmin omalla ajalla tapahtuvasta itsenäisestä työskentelystä ja ryhmätapaamisista pienessä ryhmässä. Ryhmä kokoontuu 5-10 kertaa. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon, joka voidaan toimittaa myös yksityisesti.

Koska seuraavan ryhmän alkaminen voi olla muutaman viikon tai joskus kuukaudenkin päässä, pyydämme sinua ottamaan heti yhteyttä kun tiedät toiveestasi päästä aikuisrippikouluun.

Vuoden 2020 ryhmät

Ryhmät kokoontuvat muutaman kerran parin kuukauden ajan. Rippikoulun voi suorittaa myös osittain osittain netissä. Mietitään yhdessä mikä suoritustapa on sinulle paras!

Alkukesän ryhmä alkaa 27.5., konfirmaatio alustavasti 5.7. mutta voi muuttua.

Alkusyksyn ryhmä alkaa elo-syyskuussa.

Aikuisrippikoululeiri Siikaniemen kurssikeskuksessa 2.-4.10.

Tarvittaessa rippikoulu räätälöidään sinulle myös nopeammalla aikataululla.

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan ryhmiin: Reetta Kalteenmäki, reetta.kalteenmaki@evl.fi, puh. 044 719 1472.

 

Rippiristi kädellä