Aikuisena rippikouluun

Häät tulossa? Onko sinua kysytty lapsen kummiksi? Vai kiinnostaako elämän ja hengellisten asioiden pohtiminen muuten vaan?

Rippikoulun suorittaminen onnistuu aikuisena yhtä hyvin kuin nuorena. Mukaan voit tulla oman elämäntilanteesi tai kysymystesi kanssa. Lahden seurakunnat järjestävät aikuisrippikouluja pitkin vuotta. Aikuisrippikoulu koostuu tavallisimmin omalla ajalla tapahtuvasta itsenäisestä työskentelystä ja ryhmätapaamisista pienessä ryhmässä. Ryhmä kokoontuu 4-8 kertaa. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon, joka voidaan toimittaa myös yksityisesti.

Koska seuraavan ryhmän alkaminen voi olla muutaman viikon tai joskus kuukaudenkin päässä, pyydämme sinua ottamaan heti yhteyttä kun tiedät toiveestasi päästä aikuisrippikouluun.

Kysy lisää: Reetta Kalteenmäki, reetta.kalteenmaki@evl.fi, puh. 044 719 1472.

Vuoden 2021 ryhmät

Ryhmät kokoontuvat muutaman kerran parin kuukauden aikana. Rippikoulun voi suorittaa myös osittain osittain netissä ja tarvittaessa rippikoulu räätälöidään sinulle myös nopeammalla aikataululla. Mietitään yhdessä mikä suoritustapa on sinulle paras!

Alkusyksyn ryhmä

Ensimmäinen tapaaminen maanantaina 23.8. klo 18.00. Paikkana neuvotteluhuone Kirkkokatu 5, 3. krs.

Syksyn leiri 8.-10.10.

Kukaan ei reputa tätä riparia! Mukaan otetaan myös jo konfirmoituja riparin kertaajia, joille voidaan
antaa perehdytystä myös vapaaehtoisen kummin tehtäviin.

Kokonaisuuteen kuuluu:

- Messut su klo 10 Salpausselän kirkossa (Petsamonkatu 10) ja su klo 17
Jalkarannan seurakuntakodilla (Sarvikatu 9)
- Leiri Siikaniemessä pe 8.10. klo 17 – su 10.10. klo 13.00
- Kaste- ja / tai konfirmaatio

Leiripaikka: Siikaniemen kurssikeskus, Siikaniementie 210, 16730 Kutajärvi,
p. 044 719 1402.

Kulkeminen omalla kustannuksella ja kyydillä. Mukaan omat
liinavaatteet ja pyyhkeet. Aikuisrippikoululaisille ilmainen täysihoito,
kertaajille leirin hinta on 30e.

Osallistujat on vakuutettu kokonaisuuteen
kuuluvan ohjelman aikana, jonka järjestämisestä vastaavat Salpausselän
seurakunta ja Lahden seurakuntayhtymä.

Ilmoittautumislinkki auki 30.8.-30.9. www.lahdenseurakunnat.fi -sivuilla.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Sari Kuirinlahti, Salpausselän seurakunta
p. 044 7191 216 sari.kuirinlahti@evl.fi