Lahden seurakuntien kirkkokuorot

Mukkulan kirkkokuoro

Mukkulan kirkkokuoro harjoittelee yleensä torstaisin klo 18.00-19.30. Uudet ja vanhat laulajat ovat molemmat tervetulleita!  Kuoro toimii projektiluontoisesti. Syksyn 2021 projektien aikataulut ovat:

-Pyhiinvaellusmessu Harjoitukset to 2.9.2021 alkaen, vetäjänä Sallamari Hyvönen

-Joululauluja Harjoitukset to 18.11.2021 alkaen, vetäjänä Marjukka Liimatainen

Kirkolla on lastenhoitoa harjoituksien ajaksi tarvittaessa. Lisätietoja saa kuoronjohtajalta kanttori Sallamari Hyvöseltä tai Marjukka Liimataiselta (p. 0447191490, etunimi.sukunimi@evl.fi).

Launeen kirkkokuoro

Launeen kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18.30-19.30 Launeen kirkon kirkkosalissa. Kuoroa johtaa Johanna Suomala, puh 044 719 1443 tai johanna.suomala@evl.fi.

Salpausselän kirkon kuoro

Salpausselän kirkon kuoro osallistuu kevätkaudella 2021 kirkkokuorojen yhteisprojektiin teoksena Franz Liszt: Ristin tie. Ensimmäinen harjoitus, koronatilanteen sen salliessa, on Launeen kirkolla to 4.2. klo 19 alkaen. Harjoituksia jatkuu sekä Mukkulan että Launeen kirkolla. Esitykset ovat pääsiäisviikolla. Projektin johtajina kanttorit Johanna Suomala ja Marjukka Liimatainen. Kanttori Johanna Torikka on virkavapaalla 1.1.-31.5.2021.

Joutjärven messulaulajat

Joutjärven seurakunnan messulaulajat harjoittelee Joutjärven kirkolla keskiviikkoisin 17.30-19.00. Joutjärven messulaulajat esiintyy seurakunnan tilaisuuskissa säännöllisesti sopivan paikan tullen. Kuoroa johtaa kanttori Lauri Töldsepp. Lisätietoja lauri.toldsepp@evl.fi tai p.044 7191418.

Ristinkirkon kuoro

Ristinkirkon kuoro on vuonna 1918 perustettu 4-äänisesti laulava ilonen porukka. Kuoro esiintyy monta kertaa vuodessa Ristinkirkon tilaisuuksissa ja järjestää myös vuosittain omia virkistyshetkiä. Kuoro harjoittelee maanantaisin klo 16-17.30 Kirkkokatu 5:n juhlasalissa kanttori Aurora Ikävalkon johdolla. Kuoroontulijoille on pieni ja mukava koelaulu ja kuoronjohtajan kanssa on mahdollista sopia myös periodimaisesta osallistumisesta tähän lauluharrastukseen.

Nastolan kirkkokuoro

Nastolan kirkkokuoro laulaa jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Ohjelmistoon kuuluu sekä perinteistä että myös uudempaa ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin  Nastolan srk-talolla klo 17-18.30.
Jos haluat tulla mukaan, voit tulla koska vaan harjoituksiin ja harjoituksen jälkeen varautua laulamaan itsellesi tutun virren tai laulun. Kuoroa johtaa kanttori Sannamaria Salli p.040 486 5090 sannamaria.salli@evl.fi.