Salpausselän kirkko

Salpausselän seurakunta

Petsamonkatu 10 , 15830 Lahti
044 719 1504 (vahtimestari)

Kirkko on avoinna yleisölle ainoastaan jumalanpalvelusten, muiden tapatumien sekä kirkollisten toimitusten aikana.

Salpausselän kirkko

Kaikkina vuodenaikoina kaunis männikkö kätkee suojaansa modernia kirkkoarkkitehtuuria. Salpausselän harjulla sijaitsee Salpausselän kirkko (1972), joka edustaa puhtaasti oman aikansa yksinkertaisen pelkistettyä rakennustyyliä.

Kirkkosalissa on 300 istumapaikkaa ja seurakuntasalissa 100 paikkaa.

Esteettömyys
Kirkkosaliin pääsee katutasosta pyörätuolilla ja aulassa on inva WC.
Induktiosilmukan kuuluvuusalueen kartta on kirkon ilmoitustaululla.

Salpausselän kirkko sijaitsee Petsamonkadun varrella ja kirkon edustalla on pysäköintipaikka n. 40 autolle.

Yhteydenotot ja tilavaraukset seurakuntatoimistoon puh. 044 719 4629.

Kuvia Salpausselän kirkon tiloistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

TäältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä pääset viruaaliesittelykierrokselle kirkon tiloihin.

Petsamonkatu 10, 15830 Lahti

Messu

Sari Kuirinlahti, Marjaana Turunen, Liisi Ensola, laulu. Messuun voi osallistua Salpausselän seurakunnan Facebook-sivulla ja nettiradiossa.

Petsamonkatu 10, 15830 Lahti

Helluntain Messu

Marja Lainio-Nurminen, Marjaana Turunen, Annukka Nevalainen-Lius, viulu, Pia Raanoja. laulu. Lahden seurakunnat -You Tube-kanavalla.