Haluatko töihin Lahden seurakuntiin – tutustu avoimiin työpaikkoihin

Lahden seurakuntayhtymässä – tuttavallisemmin Lahden seurakunnissa – työskentelee eri alojen ammattilaisia monipuolisissa tehtävissä. Hengellisen työn lisäksi meiltä löytyy myös maallisia tehtäviä. Ammattilaisia työskentelee esimerkiksi hautausmailla, kiinteistöhuollossa, talous- ja toimistotyössä, viestinnässä sekä musiikki- ja kasvatustehtävissä. Selaa Lahden seurakuntien avoimia työpaikkoja KirkkoRekrystä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kaksi naista seisovat etätyöpisteellä keskellä metsää.
Lahden seurakunnissa yhdistyvät läsnä- ja etätyö. Keski-Lahden kanttori Aurora Ikävalko ja johtava nuoriso- ja rippikoulutyön pappi Reetta Kalteenmäki suunnittelemassa ympäristöaiheista konserttia etätyöpisteellä keskellä Lahden luontoa.

Lahti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä pääkaupunkiseutua. Lahden kaupunki tunnetaan Salpausselän harjustaan, urheilu- ja kulttuurielämästään sekä ympäristötyöstään.

Lahden seurakunnissa on noin 300 päätoimista työntekijää. Lisäksi seurakunnat työllistävät vuosittain noin 130 kausityöntekijää. Kesätyöntekijöiksi palkataan erityisesti nuoria ohjaajia leirityöhön sekä kausityöntekijöitä hautausmaiden eri tehtäviin

Haluatko tehdä hyvää? Meillä se on mahdollista. Lahden seurakunnat on tulevaisuuden toivoa ja lähimmäisenrakkautta vahvistava yhteisö. Olemme rohkeasti läsnä ihmisten elämässä ja kuljemme heidän rinnallaan.

Lahden seurakuntien avoimet työpaikat löydät KirkkoRekrystä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Työntekijätarinassa muusikko ja tapahtumatuottaja Miikka Kallio kertoo työstään

YouTube-video

Avoimia työpaikkoja Lahden seurakuntayhtymässä

Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta KirkkoRekry.fi