Mukkulan kirkko

Keski-Lahden seurakunta

Kilpiäistentie 1 , 15240 Lahti
044 719 1502 (vahtimestari)

Mukkulan kirkko

Koronapandemian aika Mukkulan kirkon ovet ovat avoinna sunnuntaisin klo 11.00-13.00.

Lahden uusin kirkko on kuin kiihkeän matkanteon pysäyttäjä. Keskelle kylää ja vilkkaaseen risteykseen 1993 rakennettu Arkkitehtityö Oy Juhani Bomanin suunnittelema Mukkulan kirkko hämmästyttää muodoillaan: se tuntuu elävän katsomissuunnan mukaan.

Kirkon alttariseinällä on syvä symbolinen merkitys. Kapeiden ikkunoiden kehystämänä on paasimainen rakennelma, jonka sisään sakaristo jää. Vertauskuva kuvaa Jeesuksen hautaa ja hiukan liikahtanutta kivipaatta, joka jo päästää valon sisään.

Mukkulan kirkko tarjoaa seurakunnalle laajat ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. 200-paikkainen kirkkosali liittyy siirtoseinällä seurakuntasaliin, joka yleensä on kalustettu pöydin ja tuolein kokouksia sekä juhlia varten. Sali voidaan myös kalustaa kokonaan tuolein, jolloin istumapaikkoja on yhteensä 360.

Esteettömyys
Kirkkosaliin pääsee katutasosta pyörätuolilla ja aulassa on inva-wc, alakertaan on myös kulku katutasosta jossa myös inva WC.

Induktiosilmukan kuuluvuusalueen kartta on kirkon ilmoitustaululla.

Alueella on ilmainen pysäköinti ja noin 30 parkkipaikkaa.

Yhteydenotot ja tilavaraukset seurakuntatoimistoon puh. 044 719 4629.

Linkki kuviin kirkon sisätiloista.

Täältä pääset virtuaaliesittelykierrokselle kirkon tiloihin

Kilpiäistentie 1, 15240 Lahti

Mukkulan kirkon ovet avoinna keskusteluun

Kirkon ovet ovat avoinna. Voit tulla hiljentymään yksin tai yhdessä työntekijän kanssa.

Kilpiäistentie 1, 15240 Lahti

Mukkulan messu

Lauri Westerlund, Ville-Paavali Hyvönen, messussa mukana kaupunkirippikoulun oppilaat.