Kasvatustyön keskus

Lahden seurakuntayhtymän ylläpitämä Kasvatustyön keskus on kaikkien neljän seurakunnan yhteinen kristillisen kasvatuksen palvelukeskus.

Keskus ja sen toimisto sijaitsee Lahden seurakuntatalossa, Kirkkokatu 5 (3. kerros). Keskusen toimistoon otetaan vastaan mm. hakemuksia rippikouluihin, kerhoihin, leireille ja retkille.

Toimisto on avoinna

• ma–ke klo 9.00–15.00
  • to klo 9.00–16.00
  • pe klo 9.00–15.00

AV-lainaamo

Lainaamosta saa materiaalia kristillisen kasvatuksen tarpeisiin: kirjoja, äänitallenteita, videoita, DVD-materiaalia ja lyijyjalkanukkeja sekä materiaalilaukkuja kansainvälisyyskasvatukseen.

AV-lainaamon palveluita hoidetaan Lahden seurakuntatalossa, Kasvatustyön keskuksessa, Kirkkokatu 5 (3. kerros).

Lainaamo on avoinna

• ma–pe klo 13.00–15.00

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

F K N R T V

Jaana Kontinen

Toimistosihteeri, Kasvatus ja perheasiat
Virka-aikana klo 9-15, to klo 9-16