Kipinämessut

Tervetuloa mukaan Kipinämessun tapahtumiin somen välityksellä!

Keskiviikkoisin klo 21-21.30 rukoushetki

Kaikille avoin rukoushetki järjestetään Zoom-sovelluksen välityksellä. Voit liittyä siihen tietokoneen nettiselaimen tai puhelimen sovelluksen kautta. Mukaan pääsee tämän linkin kautta: https://us02web.zoom.us/j/86936011409

Parillisten viikkojen sunnuntaina klo 17 Kipinämessun livelähetys

Varsinaisten Kipinämessujen ollessa tauolla, voit seurata livelähetystä Kipinämessun Facebook-sivun kautta.

Lahden seurakuntayhtymän kaikki viikkotoiminta on toistaiseksi tauolla koronavirustilanteen takia. Toivomme ja rukoilemme, että pääsemme palaamaan tavalliseen arkeen mahdollisimman pian. Siihen saakka pidetään yhteyttä etänä ja tehdään parhaamme, että pysymme terveinä.

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville. Lapset ovat myös tervetulleita, heitä varten on leikkinurkkaus kirkkosalissa ja joka toinen kerta Pyhäkoulu.

Kipinämessuja vietetään kahden viikon välein sunnuntaisin klo 17 Joutjärven kirkossa. Välillä Kipinämessu toteutetaan myös pop-up tyyliin jossain toisessa Lahden kirkoista. Tarkemmat päivämäärät löydät tapahtumahaun kautta. Messujen järjestäjinä on Lahden eri seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia - ehkä myös sinä?

Seuraa @kipinamessu facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt perillä mitä kaikkea on vireillä ja tapahtumassa. Tule mukaan osaksi yhteisöä, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Yhteydenotot

Haluatko kuulla lisää? Me kerromme mielellämme!

Reetta Kalteenmäki

Tuomo Lehtinen