Nastolan kappeli

Karhusillantie 10 , 15560 Nastola

Nastolan seurakunnan siunauskappeli.

Siunauskappeliin mahtuu normaalisti noin 100 henkilöä. 30.11.2020 lähtien noudatamme siunaustilaisuuksissa Aluehallintoviraston sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suositusta turvaväleistä, käsi- ja yskimishygieniasta, tilojen siivouksesta , kasvomaskien käytöstä sekä 10 henkilön maksimihenkilömäärästä. Henkilömäärään lasketaan mukaan pappi ja kanttori.

Lahden seurakuntayhtymän tiloissa ei edelleenkään järjestetä vainajien näyttöä Kirkkohallituksen ohjeen mukaisesti.

​​​​​​​19.11.2020 lähtien Nastolan kappelin wc:t ovat auki ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14, kun kappelilla ei ole toimituksia. Omaisille wc-tilat ovat auki myös tilaisuuksien yhteydessä.

Kappeli on avoinna tilaisuuksien yhteydessä sekä ma-pe toimiston kautta sopimuksen mukaan.

Ajo hautausmaan pysäköintialueelle myös Pekkalantien kautta.