Nastolan kappeli

Karhusillantie 10 , 15560 Nastola

Nastolan seurakunnan siunauskappeli.

(Siunauskappeliin mahtuu normaalioloissa noin 100 henkilöä.) Noudatamme siunaustilaisuuksissa Aluehallintoviraston sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suositusta turvaväleistä, käsi- ja yskimishygieniasta, tilojen siivouksesta, kasvomaskien käytöstä sekä henkilörajoituksesta seuraavasti: 2 kpl 10 hengen osastoja --> maksimihenkilömäärä 20.

Lahden seurakuntayhtymän tiloissa ei järjestetä vainajien näyttöä Kirkkohallituksen ohjeen mukaan, koska Päijät-Häme on koronaepidemian leviämisaluetta.

19.11.2020 lähtien Nastolan kappelin wc:t ovat auki ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14, kun kappelilla ei ole toimituksia. Omaisille wc-tilat ovat auki myös tilaisuuksien yhteydessä.

Kappeli on avoinna tilaisuuksien yhteydessä sekä ma-pe toimiston kautta sopimuksen mukaan.

Pelastussuunnitelma

Tästä pääset tutustumaan kiinteistön pelastussuunnitelmaan.

Ajo hautausmaan pysäköintialueelle myös Pekkalantien kautta.