Nastolan kappeli

Karhusillantie 10 , 15560 Nastola

Nastolan seurakunnan siunauskappeli.

Siunauskappeliin mahtuu normaalisti noin 100 henkilöä. 3.3.2021 lähtien noudatamme siunaustilaisuuksissa Aluehallintoviraston sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suositusta kahden metrin turvaväleistä, käsi- ja yskimishygieniasta, tilojen siivouksesta , kasvomaskien käytöstä sekä kuuden henkilön maksimihenkilömäärästä. Henkilömäärään ei lasketa mukaan alle 12-vuotiaita lapsia eikä seurakunnan työntekijöitä. Osallistujamäärän rajoittamisessa huomioidaan lähiomaisten mahdollisuus osallistua hautaan siunaamiseen.

Lahden seurakuntayhtymän tiloissa ei edelleenkään järjestetä vainajien näyttöä Kirkkohallituksen ohjeen mukaisesti.

19.11.2020 lähtien Nastolan kappelin wc:t ovat auki ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14, kun kappelilla ei ole toimituksia. Omaisille wc-tilat ovat auki myös tilaisuuksien yhteydessä.

Kappeli on avoinna tilaisuuksien yhteydessä sekä ma-pe toimiston kautta sopimuksen mukaan.

Ajo hautausmaan pysäköintialueelle myös Pekkalantien kautta.