varhaisnuoria kerhossa

Kouluikäiset 7-14v

Säännöllistä toimintaa kouluikäisille

Varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia harrastekerhotoimintaa alakouluikäisille (7-14-vuotiaat) tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat viikottain arki-iltoina ja niitä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Kokoontumispaikkoina ovat seurakuntien toimipisteet eri puolilla kaupunkia. Tarkemmat tiedot kunkin seurakunnan toiminnasta ja kokoontumispaikoista löydät alempaa klikkaamalla seurakunnan nimeä. Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikassa. Kerhot alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat yleensä äitienpäivään asti, pois lukien koulujen loma-ajat mm. syysloma, joulun aika ja talviloma sekä pääsiäisen ajan hiljainen viikko. Tarkemmat tiedot toiminnastamme saat kysymällä meiltä työntekijöiltä. 

Alla luetellun harrastetoiminnan lisäksi varhaisnuorisotyö järjestää myös leirejä ja retkiä sekä olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Leiri- ja retkitoiminnasta löytyy lisätietoja täältä (leirit), täältä (retket),  Kirkonseutu-lehdestäLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä kouluihin syksyllä ja keväällä jaettavista esitteistä.

Harraste-, leiri- ja retkitoiminnan lisäksi seurakuntien varhaiskasvatus tarjoaa myös iltapäivätoimintaa ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille koulupäivän jälkeen. Lisätietoa iltapäivätoiminnasta löydät täältä.
 

Alla pikalinkit seurakuntien kouluikäisille tarjoamaan toimintaan:

 

Joutjärven seurakunta

Joutjärven seurakunnan varhaisnuorille suuntaamat kerhot löydät seurakunnan Jovijunnut-nettisivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

 

Keski-Lahden seurakunta

Keski-Lahden seurakunnan varhaisnuorille suunnatun toiminnan löydät seurakunnan nuorisotyön nettisivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

 

Launeen seurakunta

Launeen seurakunta julkaisee ajankohtaiset tiedot tarjoamastaan harrastetoiminnasta Launeen seurakunnan nuoret -nettisivuillaanLinkki avautuu uudessa välilehdessä kohdassa "kouluikäiset".

 

Nastolan seurakunta

Nastolan seurakunnan kerhot ja leirit löytyvät Nastolan kouluikäisten sivulta

 

Salpausselän seurakunta
 

Kevät 2023 ohjelma:

Ohjelmalliset kerhot

Kerhot on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille lapsille ja niissä on mukana myös seurakunnan kristillinen sanoma. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot kokoontuvat 9.1.- 5.5., eivät koulujen talvilomalla.

Kaikissa kerhoissa laulua, leikkiä, askartelua, piirtelyä, pelailua, kokkailua, erilaisia teemoja.

Jalkarannan seurakuntakoti, Sarvikatu 9

  • ke klo 16.30-18. PUUHAkerho 1-4- luokkalaiset
  •  

Salpausselän kirkko, Petsamonkatu 10

  •   ma klo 16.-18 PUUHAkerho 1-5- luokkalaiset
  •   

Harjunalustan seurakuntakoti, Okeroistentie 58

  •   ke klo 17-18.30 PUUHAkerho 1-5- luokkalaiset

Kärpäsen koulu, alakoulun sali, Kasakkamäentie 1

  • pe klo 17- 18. SÄHLYkerho 2-6- luokkalaiset

Jalkarannan koulu, monitoimitalo Jalo, Sarvikuja

  •  

 

Kerhojen koko on min 5 ja max 10 kerholaista. 

Kerhoihin ilmoittautuminen tea.harkonen@evl.fi tai voi mennä kerhoon suoraan.

Jos sinulla rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana tai pyhäkoulunopettajana kouluikäisten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää.
Pohjakoulutusta ei tarvita- me koulutamme.

 

 

TAPAHTUMAT PERHEILLE:   

8.1. klo15. Kastelintuperhekirkko Jalkarannan seurakuntakodilla koko perheelle. Kirkkohetken jälkeen leikit ja askartelut, lopuksi pientä iltapalaa. Kirkon yhteydessä mahdollisuus hakea vuonna 2022 kastetun lapsen kastelintu. Myös edellisten vuosien linnut mukana haettavissa.

2.4. klo 15. Jalkarannan seurakuntakodilla palmusunnuntain perhekirkko. Kirkkohetken jälkeen leikit ja askartelut, lopuksi pientä iltapalaa. Kirkon yhteydessä mahdollisuus hakea vuonna 2022 tai aikaisemmin kastetun lapsen kastelintu.

 


 

 

 

Lisätietoja Salpausselän seurakunnan kerhoista saat nuorisotyönohjaajalta:

Tea Härkönen, puh. 044 7191 427 tai sähköposti tea.harkonen@evl.fi