varhaisnuoria kerhossa

Kouluikäiset 7-14v

Säännöllistä toimintaa kouluikäisille

Varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia harrastekerhotoimintaa alakouluikäisille (7-14-vuotiaat) tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat viikottain arki-iltoina ja niitä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Kokoontumispaikkoina ovat seurakunnan toimipisteet Mukkulassa, Ankkurissa, Metsäpellossa ja Kirkkokatu 7:ssa sekä Kivimaan koulussa. Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikassa. Kerhot alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat yleensä äitienpäivään asti, pois lukien koulujen loma-ajat mm. syysloma, joulun aika ja talviloma sekä pääsiäisen ajan hiljainen viikko. Tarkemmat tiedot toiminnastamme saat kysymällä meiltä työntekijöiltä.

Alla luetellun harrastetoiminnan lisäksi varhaisnuorisotyö järjestää myös leirejä ja retkiä sekä olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Leiri- ja retkitoiminnasta löytyy lisätietoja täältä (leiritLinkki avautuu uudessa välilehdessä), täältä (retketLinkki avautuu uudessa välilehdessä),  Kirkonseutu-lehdestäLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä kouluihin syksyllä ja keväällä jaettavista esitteistä.

Harraste-, leiri- ja retkitoiminnan lisäksi seurakuntien varhaiskasvatus tarjoaa myös iltapäivätoimintaa ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille koulupäivän jälkeen. Lisätietoa iltapäivätoiminnasta löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Alla pikalinkit seurakuntien kouluikäisille tarjoamaan toimintaan:

Joutjärven seurakunta

Joutjärven seurakunnan varhaisnuorille suuntaamat kerhot löydät seurakunnan Jovijunnut-nettisivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Keski-Lahden seurakunta

Keski-Lahden seurakunnan varhaisnuorille suunnatun toiminnan löydät seurakunnan nuorisotyön nettisivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Launeen seurakunta

Launeen seurakunta julkaisee ajankohtaiset tiedot tarjoamastaan harrastetoiminnasta Launeen seurakunnan nuoret -nettisivuillaanLinkki avautuu uudessa välilehdessä kohdassa "kouluikäiset".

Salpausselän seurakunta

Kevät 2021 ohjelma:

Ohjelmalliset kerhot

Kerhot on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille tytöille ja pojille ja niissä on mukana myös seurakunnan kristillinen sanoma. Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu kerhopaikassa. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhot kokoontuvat 11.1.- 28.5.2021, eivät koulujen talvilomalla.

Kaikissa kerhoissa laulua, leikkiä, askartelua, piirtelyä, pelailua, kokkailua, erilaisia teemoja.

Jalkarannan seurakuntakoti, Sarvikatu 9

•  Keskiviikko klo 17-19 Hengailukerho 1-5.- luokkalaiset tytöt ja pojat.

Salpausselän kirkko, Petsamonkatu 10

•  Maanantai klo17-18.30 Puuhaileva Puh ja NauravaNakki- kerho 1-4.- luokkalaiset tytöt ja pojat
  • Maanantai klo 18.30- 20. Puuhaileva Puh ja Naurava Nakki- kerho 4-5. luokkalaiset tytöt ja pojat

Harjunalustan seurakuntakoti, Okeroistentie 58

• Tiistai klo 16-17.30 PuuhaParkki- kerho  1-3- luokkalaiset tytöt ja pojat.
  • Tiistai klo 17.30-19. Puuhiskerho 3-5- luokkalaiset tytöt ja pojat

Kärpäsen koulu, alakoulun sali, Kasakkamäentie 1

• Perjantai klo 17-18. Sählykerho 2-5- luokkalaiset tytöt ja pojat

Jalkarannan koulu, monitoimitalo Jalo, Sarvikuja

•

Kerhojen koko on min 5 ja max 10 kerholaista. Korona tilanteen takia, ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu sähköpostilla tea.harkonen@evl.fi. Korona aikaan otamme erityisesti huomioon käsihygienian ja turvavälit.

Jos sinulla rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana tai pyhäkoulunopettajana kouluikäisten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää.
Pohjakoulutusta ei tarvita- me koulutamme.

TAPAHTUMAT PERHEILLE:

PÄÄSIÄISaskarteluillat

ma 15.3. ja ke 17.3. klo 1718.30 Harjunalustan seurakuntakodissa, Okeroistentie 58
Taiteilemme pääsiäiskortteja ja koristeita. Ilmoittautuminen iltoihin riikka.hyrkas@evl.fi. Paikkoja rajoitetusti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukana Salpausselän srk:n lastenohjaajat.

GOSPEL KIDS

Tervetuloa mukaan GospelKids lauluryhmään, joka on ollut toiminnassa
tammikuusta 2018 asti. Tämä iloinen ryhmä on tarkoitettu
alakouluikäisille laulamisesta ja liikkumisesta innostuneille. Ryhmä
keikkailee säännöllisesti eri tilaisuuksissa ja laulamme monen tyylistä
musiikkia. Harjoittelemme noin joka toinen viikko Harjunalustan
seurakuntakodilla sunnuntaisin klo 12–13. Tarkemman aikataulun saa, kun
tulee mukaan harjoituksiin. Kevätkausi käynnistynee tammikuussa 2021.

Lisätietoja antaa ryhmänvetäjä Marja Lainio-Nurminen
s-posti marja.lainio-nurminen@evl.fi tai p.044 7191208

Lisätietoja Salpausselän seurakunnan kerhoista saat nuorisotyönohjaajalta:

Tea Härkönen, puh. 044 7191 427 tai sähköposti tea.harkonen@evl.fi