Luomaniemen toimintakeskus

Luomaniementie 1 , 15560 Nastola

Luomaniemen toimintakeskus on sulkenut ovensa yleisöltä koronavirustilanteen vuoksi toistaiseksi 19.3.2020 alkaen

Luomaniemen toimintakeskus

Luomaniemen toimintakeskus sijaitsee Nastolan kirkolla Pikku-Kukkasen rannalla. Alueella on vuonna 2014 valmistunut moderni toimintakeskus, tunnelmallinen satavuotias vanha päärakennus, rantasauna takkoineen ja nuotiopaikkoineen, aidattu lasten leikkikenttä, sekä pelikenttiä. Luomaniemessä järjestetään virkistyspäiviä, kursseja, yksityistilaisuuksia, sekä leirejä. Leiriläiset majoittuvat 4-6 hengen huoneisiin. Nastolan seurakunnan rippikouluja pidetään Luomaniemen toimintakeskuksessa sekä Arramajalla.

Katso Luomaniemen omat verkkosivut tästä.

Tiedustelut ja tilavaraukset:
Ma-pe klo 9.00-15.00 Luomaniemen toiminnanohjaaja Katarina Ranta, puh. 040 570 0837

Täältä pääset virtuaalikierrokselle