Pyhäkoulut

Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja myös vanhemmat. Ovet ovat auki myös lähialueen muille aikuisille. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta. Tervetuloa!

Mitä pyhäkoulu on?

Se on leikkiä ja laulua. Se on askartelua ja naurua. Siellä touhuan ja hiljennyn ja taivaan Isän puoleen käännyn.

Pyhäkoulussa opin paljon uutta, tarinoista Raamatun salaisuutta. Siellä pienten ja isojen kanssa olen turvassa kasvamassa.

Aikuisille tiedoksi

Pyhäkoulu sopii 3 - 14 - vuotiaille, mutta pienemmätkin voivat osallistua tutun aikuisen kanssa yhdessä. Pyhäkoulussa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja kuullaan kertomuksia Lasten Raamatusta. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisten kunnioittamista ja muita elämän perusasioita.

Syksy 2021

Pyhäkoulut kokoontuvat 5.9. alkaen. Pyhäkoulua ei ole vko 43 eikä arkipyhinä.

Joutjärven seurakunta

Ahtiala

Ahtialan seurakuntakeskus, Alasenkatu 4, Esikoiset ry:n pyhäkoulu perjantaisin klo 18 (parittomat viikot)

Joutjärvi

Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1, päiväkerho huone, Kohtaamispaikan pyhäkoulu sunnuntaisin klo 17.00 (parittomat viikot)
Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1, päiväkerho huone, Kipinämessun aikana pyhäkoulu sunnuntaisin klo 17 (parilliset viikot)
Joutjärven kirkko, Ilmarisentie 1 päiväkerho huone, Särkiön kotipyhäkoulu maanantaisin klo 18.00 (parilliset viikot)

Lisätietoja Joutjärven pyhäkouluista lastenohjaaja Mira Kähkönen puh. 044 719 1485, mira.kahkonen@evl.fi

Keski-Lahden seurakunta

Keskusta

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5, 1. kerroksen kerhohuone, Venäjänkielinen pyhäkoulu tistaisin klo 16.30-17.30

Kirjepyhäkoulu: Kirje kotiin n. kerran kuukaudessa missä Raamatunkertomus ja erilaisia puuhatehtäviä. Ilmoittaudu mukaan: Lapsen nimi, ikä, osoitetiedot Marjan sähköpostiin marja.okkola@evl.fi

Muista alkavista ryhmistä tiedoitetaan erikseen.

Lisätietoja Keski-Lahden pyhäkouluista lastenohjaaja Marja Okkola, puh. 044 719 1444, marja.okkola@evl.fi

Launeen seurakunta

Launeen kirkko, Tapparakatu 22, kerhotilat, Askartelupyhäkoulu puuhastelusta innostuneille pienille ja isoille lapsille

maanantaisin klo 17–18.30

Kirjepyhäkoulu: kirje kotiin muutaman kerran kaudessa, missä puuhatehtäviä ja Raamatunkertomus sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Nimi, ikä ja osoitetiedot Minnan sähköpostiin minna.m.tuominen@evl.fi

Muista alkavista ryhmistä tiedoitetaan erikseen.

Lisätietoja Launeen pyhäkouluista lastenohjaaja Minna Tuominen, puh. 044 719 1310, minna.m.tuominen@evl.fi

Nastolan seurakunta

Pyhäkoulu on eri-ikäisten lasten oma jumalanpalvelus, lastenkirkko, joka on sisällöltään monipuolinen. Siellä lauletaan, leikitään, hiljennytään, kuullaan raamatunkertomuksia ja eläydytään niihin sekä ollaan yhdessä. Pyhäkoulu toteuttaa kirkon kasteopetustehtävää ja pyrkii tukemaan kodeissa tapahtuvaa kasvatustyötä. Pyhäkoulussa opetellaan elämäntaitoja, kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista sekä Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Pyhäkoulu sopii 3–14-vuotiaille, mutta pienemmätkin voivat osallistua tutun aikuisen kanssa. Alle neljävuotiaat voivat tulla isomman sisaruksen tai aikuisen kanssa. Voit käyttää Nettipyhiksen materiaaleja oman pyhäkoulun viettoon kotona.

Kirjepyhäkoulu: kirje kotiin muutaman kerran kaudessa, missä puuhatehtäviä ja Raamatunkertomus sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Nimi, ikä ja osoitetiedot Päivin sähköpostiin paivi.reinikka@evl.fi

UUSI PYHÄKOULU alkaa 7.9 tiistaina klo: 17.00-18.00 Nastolan seurakuntatalon alakerran kerhotilassa. Pyhäkoulu kokoontuu joka viikko paitsi ei syyslomalla viikolla 43.

Mikäli haluaisit pyhäkoulunohjaajaksi, tämän sivun lopusta löydät yhteystiedot.

Nettipyhis

Linkki kuukausittain päivittyvän materiaalin omaan kotipyhäkouluusi.

Pyhäkoulunohjaajaksi?

Etsimme pyhäkouluun ohjaajia ensi syksyksi!!

Pyhäkoulua voit pitää yksin tai toisen pyhäkoulunohjaajan kanssa seurakunnan tiloissa. Pyhäkoulua voi pitää myös omassa kodissa. Työstä maksetaan pieni korvaus ja lisäksi järjestetään erilaisia koulutuspäiviä.

Jos tahdot ryhtyä pyhäkoulunohjaajaksi ota yhteys pyhäkoulua koordinoivaan lastenohjaajaan:

Päivi Reinikka, puh: 050 412 7056, paivi.reinikka@evl.fi

Salpausselän seurakunta

Salpausselän seurakunnassa alkavista pyhäkouluista tiedoitetaan myöhemmin

Kirjepyhäkoulu: kirje kotiin muutaman kerran kaudessa, missä puuhatehtäviä ja Raamatunkertomus sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Nimi, ikä ja osoitetiedot Riikan sähköpostiin.

Lisätietoja Salpausselän pyhäkouluista lastenohjaaja Riikka Hyrkäs, puh. 044 719 1479, riikka.hyrkas@evl.fi

Nettipyhis

Haluatko pitää pyhäkoulua kotona?

Tästä pääset Lastenkirkon pyhäkouluun.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5, PL 84
15111 Lahti