Kirkonseutu tarjoaa lukuelämyksiä ja tietoa seurakuntaelämästä

Sisällöltään kiinnostava ja ilmeeltään houkutteleva lehti.
Lukijapalaute

Kirkonseutu on Lahden, Hollolan, Heinolan ja Tainionvirran seurakuntien julkaisema seurakuntamedia. Lue Kirkonseutua verkossa osoitteessa kirkonseutu.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Verkkosivuilta löytyy myös digilehtiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, joka on taitettu lehti digitaalisessa muodossa.

Toimitus sijaitsee Lahden seurakuntien viestintätoimistossa (Kirkkokatu 5, Lahti).

Painettu Kirkonseutu-lehti ilmestyy 13 kertaa vuonna 2024

Lehti ilmestyy 13 kertaa vuonna 2024. Lehden painosmäärä on 72 000 kappaletta. Ilmestymiskalenteri ja aineistopäivämäärät löytyvät mediakortistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Jakelusta vastaa Posti Jakelu Oy. Lehti jaetaan kaikkiin mainosjakelun sallineisiin talouksiin julkaisijaseurakuntien alueella, eli Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Kärkölässä, Padasjoella, Kuhmoisissa, Sysmässä ja Hartolassa. Lisäksi lehden voi noutaa alueen kirkoista. Kirkonseudun voi myös tilata. Tilaa lehtiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai soita tilaus puh. 044 719 1247.

Jakelua koskevat huomautukset ilmoitetaan suoraan Postille soittamalla numeroon 0100 5577. Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe klo 8–18 ja la klo 9–16 (pvm/mpm). Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä myös OmaPostin chatissa.

Kirkonseutu uudistettiin vuonna 2020. Painettu lehti ilmestyi uudistettuna tammikuussa ja verkkosivut maaliskuussa 2020.

Kirkonseudun päätoimittaja

Viestintäpäällikkö
Viestintäpalvelut
Kirkkokatu 5
15110 Lahti