Monitoimikeskus Takatasku

valokuva rakennuksesta

Huovilankatu 4, 15100 Lahti

044 719 4637

Tiloja on mahdollisuus vuokrata ryhmien käyttöön.

Takatasku on enemmän kuin paikka. Se on monitoimikeskus, joka tarjoaa ihmisille erilaisia mahdollisuuksia työskennellä, osallistua ja toimia. Takatasku sijaitsee Huovilankadulla asiakaspalveluun hyvin soveltuvissa tiloissa. Takatasku on Lahden kaupungin ja Lahden seurakuntayhtymän yhteinen työllisyyttä ja mielekästä elämää edistävä toimintakeskus. Takatasku julkaisee tapahtumistaan tapahtumakalenteria, joka löytyy mm. kirjastosta, diakoniatyöntekijöiltä, Marian Kammarista, TE-Palveluista tai Takataskusta. 

Takataskun toiminnot 

Takataskun Lounasruokala Makuhetki ja kahvila Café Eila tarjoavat edullisia lounas- ja kahvilapalveluja. Takatasku tarjoaa työkokeilu-, tukityö- ja vapaaehtoistyöpaikkoja. Työtehtäviä on tarjolla keittiössä, toimistossa, siivouksessa, digipalveluissa ja vapaa-ajanohjauksessa. Palvelut tukevat työttömän työnhakua ja osallistumisen mahdollisuuksia. Palveluvalikoimassa on myös mm. juhlia, retkiä ja tapahtumia.

 

Takataskun työntekijöiden yhteystiedot

KatsoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Takataskun omat nettisivut: www.takatasku.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Sijainti

Takatasku sijaitsee n. 5 minuutin kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta ja n. 16 minuutin kävelymatkan tai n. 8 minuutin pyöräilymatkan päässä Lahden torilta. Lähin linja-autopysäkki on Uudenmaankadulla n. 200 metrin päässä Takataskusta. Omalla autolla tullessasi voit pysäköidä Huovilankadun varteen kolmen tunnin kiekkoparkkipaikalle.

 

Tykkää Takataskusta Facebookissa:

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Kahvila Kahvila
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
wc wc